EKO Serbia – Partner Fudbalske reprezentacije Srbije

Kompanija EKO Serbia i Fudbalski savez Srbije (FSS) potpisali su 01.juna 2017.god. Ugovor o saradnji, kojim EKO Serbia postaje zvanični sponzor Fudbalske reprezentacije Srbije i zvanična pumpa FSS.

Potpisivanjem sponzorskog ugovora, kompanija EKO Serbia potvrdila je svoju posvećenost sportu u čiju podršku dugi niz godina ulaže značajna sredstva. Ulaganjem u sport kompanija pokazuje i svoju posvećenost osnovnim vrednostima kao što su timski duh, fer plej, borbenost.

„EKO Serbia godinama unazad ulaže u sport i podržava reprezentaciju Srbije. Odlučili smo da i ove godine podržimo Fudbalski Savez Srbije i damo svoj doprinos jačanju i razvoju fudbala u Srbiji, ali i reprezentaciji od koje očekujemo dobre vesti i plasman na Svetsko prvenstvo 2018“, rekao je Vuk Radović, generalni direktor EKO Serbia.

Hellenic Petroleum grupacija, čiji je član EKO Serbia, ima dugu tradiciju u podršci sportskim timovima i važnim sportskim događajima, jer je sport, pored edukacije, inovacija, zaštite životne sredine i opšte bezbednosti, jedan od stubova društveno odgovornog poslovanja kompanije. Pored velikog ponosa zbog ostvarene saradnje koji su predstavnici kompanije izrazili na konferenciji, i same korisnike EKO pumpi očekuju neka prijatna iznenađenja. Naime, korisnici EKO Smile klub kartice lojanosti uskoro će na listi poklona koje mogu izabrati videti i neke eksluzivne poklone sa grbom FSS.

Generalni sekretar Fudbalskog Saveza Srbije, Jovan Šurbatović izjavio je: „Duboko sam ubedjen da ćemo, na obostrano zadovoljstvo, dodatno unaprediti dosadašnju saradnju, jer su pred nama veliki izazovi na koje ćemo, zasigurno, odgovoriti pobednički. Poslovna energija Kompanije EKO Serbia svakako će biti naše pogonsko gorivo na putu do Svteksog prvenstva u Rusiji, ali i u svim aktivnostima funkcionisanja Saveza i nastupima naših brojnih reprezentativnih selekcija. “

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i sportski direktor FSS, Goran Bunjevčević, selektor A selekcije Srbije, Slavoljub Muslin i igrači. Već 11. juna na stadionu „Rajko Mitić“ od 20.45 odmeriće snage sa reprezentacijom Velsa u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 2018.

Osnovana 1998, Hellenic Petroleum je jedna od vodećih energetskih grupacija u jugoistočnoj Evropi, prisutna u 6 zemalja sa poslovnim aktivnostima koje su u domenu energetskih vrednosti.