21/07/2024

EKO SERBIA I AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA POTPISALI PROTOKOL O SARADNJI

Predstavnici kompanije EKO SERBIA, sa predstavnicima Agencije za bezbednost saobraćaja, na konferenciji za medije u četvrtak, 21. jula 2016. godine, zvanično su objavili početak partnerske saradnje i ovom prilikom potpisan je i Protokol o saradnji kojim se EKO pumpe priključuju letnjoj kampanji prevencije saobraćajnih nezgoda pod nazivom ‘’Vozi odmoran ’’. Kampanja ima za cilj da istakne važnost redovnih pauza u toku daljih putovanja i namenjena je svim putnicima u letnjoj sezoni, kako u tranzitu, tako i na lokalnim relacijama.

DSC_0601

Kompanija EKO Serbia nastavlja da bude posvećena projektima od javnog značaja i kao društveno odgovorna kompanija  uključena je u kampanju na dva načina. Saveti za bezbedno putovanje u formi lifleta sa prevodom na 4 jezika biće distribuirani vozačima na EKO pumpama širom Srbije. Pored edukativnog dela, na EKO pumpama na auto putu biće postavljene oaze za odmor, a u danima i satima kada je na putevima najveća gužva promo timovi će putnicima, koji naprave pauzu na EKO pumpi Sopot i Ćuprija 1, podeliti besplatno flašice sa vodom kako bi se osvežili pre nastavka putovanja. Krajem letnje sezone, oaze za odmor biće postavljene na pumpama u suprotnom smeru EKO Ćuprija 2 i Vrčin, zbog povećanog broja putnika u tranzitu pri povratku sa odmora.

DSC_0544

Leto je vremenski period kada se na putevima dešava najveći broj nezgoda, kada je na putevima najveća gužva i kada,  često umorni, vozači naprave propust zbog koga stradaju čitave porodice. Ova edukativno preventivna kampanja, nastaviće se i nakon leta kroz zajedničke aktivnosti kompanije EKO i Agencije za bezbednost  saobraćaja.

Prisutnima su se obratili direktor Agencije za bezbednost saobraćaja  – Jasmina Milošević, generalni direktor EKO Serbia – Goran Dejanović, komercijalni direktor EKO Serbia – Vassilis Makris, Marketing i PR menadžer – Marija Lukić.

Cilj svih aktivnosti jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.

DSC_0578

 Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi.  Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 54 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.