Dušan Borković među sportskim asovima izabranim za unapređenje sporta u Pančevu

Članovi Saveta za sport Grada PančevaNaš najbolji automobilista Dušan Borković izabran je za člana Saveta za sport u Pančevu zajedno sa istaknutim sportistima i osvajačima brojnih medalja: Predragom Stojadinovim, Nađom Higl-Boharević, Milenkom Topićem i Žikicom Milosavljevićem.

Na predlog Aleksandra Farkaša, člana Gradskog veća Pančeva zaduženog za sport, Gradsko veće donelo je odluku o formiranju ovog stručnog i savetodavnog tela, a u cilju unapređenja sporta u Pančevu.

“Hvala Pančevu na ukazanom poverenju. Nadam se da ću udruženim snagama sa ovim vrhunskim sportistima i sjajnim ljudima doprineti podsticanju i stvaranju boljih uslova za bavljenje sportom, pre svega mladih u mom rodnom gradu. Ovo je najbolji način da iskoristim dugogodišnje iskustvo profesionalnog sportiste koje sam sticao na medjunarodnoj sceni”-rekao je srpski as.

Borković će ovog vikenda imati pune ruke posla i u Užicu. Naš jedini predstavnik u Svetskom šampionatu turing automobila biće promoter 47.Srbija relija i jedan od predvozača na takmičenju. Reli se održava od 19. do 21.septembra u Užicu, a početak ceremonije je zakazan za 19.septembar u 20 časova na Trgu Partizana.