Dodatna oprema za Fordove sa 20 odsto popusta

U svojim prodajno-servisnim centrima na Novom Beogradu, na Petlovom brdu (Ibarska magistrala), u Subotici, Novom Sadu i Nišu Grand Motors vlasnicima Ford automobila nudi mogućnost da po 20 odsto sniženim cenama nabave dodatnu opremu koja će im eksploataciju vozila u zimskim mesecima učiniti lakšom, komfornijom i bezbednijom.

Na novogodišnjem popustu su dodatni transportni sistemi: krovni nosači, poprečni krovni nosači, nosači za skije i bicikle, krovni boksovi i kuke za vuču; aluminijumski naplaci (“felne“), poklopci točkova („ratkapne“) i sigurnosne matice točka; oprema za zaštitu unutrašnjosti vozila – patosnice u kabini, patosnice u prtljažniku; zavesice na blatobranima; usmerivači vazduha na bočnim prozorima,…Ford dodatna oprema

Vlasnicima Fordovih automobila se nudi mogućnost da po sniženim cenama ulepšaju svoje mezimce – opremom za stilsko oblikovanje kao što su dodatni usmerivači vazduha („spojleri“) na branicima, obloge pragova, alu obloge pedala, kožne obloge za ručice menjača, lajsne na pragovima sa oznakom modela.

Po povoljnim cenama, u ponudi su i kompleti „zimskih“ točkova. Vlasnicima vozila sa fabrički ugrađenim aluminijumskim naplacima se preporučuju kompleti koji obuhvataju zimske pneumatike („gume“), čelične naplatke („felne“), poklopce točkova i matice. Onima koji na svojim Fordovima već imaju čelične naplatke nudi se mogućnost kupovine zimskih pneumatika na još jednom setu čeličnih „felni“.

Sva dodatna oprema se može i ugraditi tamo gde je kupljena – u svih pet prodajno-servisnih centara.