19/05/2024

Deca zaposlenih u FCA Srbija sa fudbalerima Juventusa

Finalisti inicijative, koju sprovodi kompanija FCA Srbija, „Deca na terenu sa Juventusom“ juče su prisustvovali utakmici Juventus – Sampdoria. Aleksandar Vuković iz sektora Finansija i Dušan Šapić iz pogona Montaže, sa svojom decom, dobili su mogućnost da budu deo fudbalskog spektakla.

Najvažniji deo dana predstavljao je početak same utakmice, kada su deca, držeći za ruke proslavljene igrače ovih italijanskih klubova, izlazila na teren stadiona u Torinu.

Obišli smo grad Torino, prelep je. Što se tiče utakmice, organizacija je fenomenalna, tako nešto ne može da se opiše rečima, može samo da se doživi. Stadion Juventusa je mesto gde bi svako poželeo da dođe, a mi smo imali tu čast da naša deca izađu na stadion sa igračima. Oduševljeni smo svi, ovo je uspomena za ceo život“, podelio je svoje utiske Dušan Šapić iz pogona Montaže kompanije FCA Srbija.

Kompanija FCA Srbija, sa brendom Jeep kao generalnim sponzorom fudbalskog kluba Juventus, drugu godinu zaredom organizuje za svoje zaposlene druženje i nadmetanje u vidu kviza znanja, kako bi odabrala finaliste, koji dobijaju ovaj nezaboravni doživljaj na poklon.