14/07/2024

CITROËN CAR OUTLET AKCIJA ZA NAJBRŽE

Danas je počela prodajna akcija za vozila sa lagera u kompaniji Avtonova KAB, ekskluzivnom uvozniku Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru. Veoma dobra i raznovrsna ponuda Citroën vozila može se videti na sajtu kompanije www.citroen.rs ili na posebnom mini sajtu http://caroutlet.citroen.rs/index.html a takođe pratiti i na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.CarOutlet_Range_FB

S obzirom da je reč o ograničenoj količini vozila, u kompaniji su odlučili da ponudu objave putem svojih elektronskih glasila i tako obraduju najvernije i najbrže. Svi koji budu pratili akciju CITROËN CAR OUTLET biće u prilici da na dnevnom nivou dobijaju informacije koja su vozila u ponudi, s obzirom da su u akciji ponuđeni konkretni modeli sa svom pripadajućom opremom i tehničkim karakteristikama, kao i slikom u boji vozila. Detaljno informisanje kupaca podrazumeva cak i brojeve šasije svakog vozila u ponudi, pa na taj način novi vlasnik vozila tačno zna koje je vozilo kupio.

Modeli Citroën-a koji su u ponudi su: C3, C4, C-Elysee, C4 Picasso, C4 Grand Picasso, C5 i Berlingo putnički. Najveći broj vozila je sa srednjim paketom opreme, upravo onim koji najviše pruža svakom prosečnom vozaču. Za sve one koji vole atraktivan izgled, dugotrajnu izdržljivost, izuzetan konfor, najmodernije motore i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti Citroën nudi i izuzetno povoljne cene.image001

Modeli koji su se letos pojavili na našem tržištu predstavljaju najatraktivniji deo ponude, pa tako C3 sa dokazanim benzinskim motorom može da se nabavi već za 9.900 evra, C4 ima cenu već od 12.290 evra, dok C-Elysee sa benzinskim 1.6i motorom košta primamljivih 11.490 evra. Prošlogodišnja svetska premijera, model C4 Picasso sa 1.6 eHDi motorom i izuzetnim paketom opreme ima cenu već od 22.050 evra. Popusti su izuzetni i kreću se čak do 3.000 evra.

Količina vozila na akciji je veoma ograničena, pa zainteresovani treba da požure. Vozila se mogu pogledati u Citroen centru u ulici Radnička 22, prekoputa Ade, svakoga dana u vremenu od 8.30 do 19h i subotom do 14h uz mogućnost zakazivanja test vožnje modela za koji ste zainteresovani.