16/06/2024

Nova jesenja akcija za Citroën vozila ovoga puta usmerena je na pravna lica i pruža izvanredne mogućnosti nabavke za tri tražena modela: C3, C4 i Berlingo.Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila, omogućava pravnim licima nabavku vozila po specijalnim uslovima.

Citroën rešava na najbolji način zahteve svojih kupaca kojima su potrebna komercijalna vozila, sa odličnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom.

CITROËN C3 BUSINESS FEEL EDITION PureTech 82 je izvanredno manje komercijalno vozilo sa 4 sedišta, nosivosti do 350kg i EDITION opremom koja uz serijsku opremu sadrži i automatski klima uređaj, audio sistem sa 7” Touch Screen ekranom u boji sa 6 zvučnika, Bluetooth, USB, Mirror Link funkciju koja povezuje mobilni telefon sa ekranom, LED dnevna svetla, svetla za maglu i komande na volanu. Benzinski motor PureTech je nagrađivan najprestižnijom svetskom nagradom Engine Of The Word poslednje tri godine. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je samo 5,7 l/100km, dok se na otvorenom putu ona smanjuje na 4,1 l/100km.

CITROËN C4 BUSINESS Feel BlueHDi 100 poseduje 5 sedišta za putnike i 650 kg nosivosti. Potrošnja goriva u gradskim uslovima je svega 4,4 l/100km, a na otvorenom putu 3,2 l/100km. Opremljen je izvanrednom bezbednosnom opremom, a dodatno opremu čine i klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na volanu i jack utičnicom, pomoć pri kretanju na uzbrdici, elektro podesivi i grejani spoljni retrovizori, sekvencijalni elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, prednja svetla za maglu, regulator/limitator brzine i jos dosta toga.

CITROËN BERLINGO BUSINESS FEEL L1 BlueHDi 100 ima nosivost od 736kg i 5 sedišta za sedenje. Potrošnja po gradu je 5,1 l/100km, a na otvorenom putu 3,8 l/100km. Poseduje kompletnu bezbednosnu opremu, pomoć pri kretanju na uzbrdici, klima uređaj, dvokrilna zastakljena zadnja vrata sa brisačem i grejačem, prednja svetla za maglu, limitator/regulator brzine, elektro podesive i grejane spoljne retrovizore, LED dnevna svetla i puno praktične opreme.

Nabavka vozila na lizing omogućava otplatu vozila na 60 rata sa kamatom od svega 1,95%.