Čitaoci auto magazina 2014. godine ponovo izabrali za pobednika robnu marku Bosch i Bosch proizvode

Auto magazin „Auto, Motor und Sport“ je ove godine svoje čitaoce deveti put pitao da imenuju najbolje robne marke u kategorijama auto opreme i usluga. Preko 115.000 čitalaca su prilikom glasanja za „Best Brands 2014“ ponovo izabrali Bosch. I iz ankete „Auto Bild“-a za „najbolje robne marke“ Bosch je ponovo izašao kao pobednik sa širokom paletom proizvoda. Učestvovalo je oko 70.000 čitalaca koji su imenovali robne marke iz svih oblasti automobilizma, koje najviše cene.58737

Čitaoci magazina „Auto, Motor und Sport“ su Bosch proizvodima, kao i prošle godine, dodelili prvo mesto u sedam od 24 kategorija. „Označite sa X sve firme, čiji su proizvodi za Vas ubedljivi“, glasilo je pitanje redakcije za čitaoce. Rezultat: 1. mesto, a time i titula „Best Brands 2014“ za Bosch akumulatore, svetla, filtere, brisače, mrežu auto servisa, alat i svećice. Auto magazin je, zbog aktuelnih događaja, naknadno još jednom proverio tok akcije čitalaca i overio broj učesnika kod notara.

Bosch je jednako pozitivno prošao i po mišljenju čitalaca „Auto Bild“-a. Tu se Bosch našao na pobedničkom postolju u kategorijama automobilskih akumulatora, svetala, brisača, mreže auto servisa i svećica. U kategoriji automobilskih  akumulatora je Bosch ponovo uspeo da osvoji duplu pobedu. Čitaoci „Auto Bild“-a su potvrdili Bosch akumulatorima kako najbolji kvalitet i vek trajanja, tako i najbolji odnos cene i usluge. „Bosch akumulatori su ponovo potpuno napunjeni“, tako je auto magazin komentarisao rezultat. Time je Bosch najuspešniji dobavljač Nemačke.