Četverac modela najviše klase marke Porsche,koji ostavlja bez daha, natočio gorivo na renoviranoj OMV pumpi

BEOGRAD 14.05.2019 OMV pumpa, otvaranje renovirane pumpe RAS/foto Vesna Lalic

Svi oni koji su se prilikom otvaranja zatekli na OMV benzinskoj stanici u Krnjači imali su priliku ne samo da među prvima uživaju u novom ambijentu osvežene benzinske stanice već su bili svedoci i neobičnog prizora.

Naime, po svoje premijum gorivo OMV MaxxMotion među prvima su „došla“ i četiri modela najviše klase marke Porsche. Da vrhunske karakteristike ovih automobila do punog izraza dolaze samo onda kada ih pokreću premijum goriva odavno je poznato i nije ništa neobično ali posebnu pažnju privlače kada se nađu zajedno.

Tako smo na OMV stanici zatekli čak četiri reprezentativna modela koja prosto ostavljaju bez daha: 911 GTS, Cayman GTS, Macan i Cayenne. 
OMV, srbija, MaxxMotion, viva, pumpa, krnjaca, porsche, 911gts, cayman gts, macan, cayenne, mobilauto tv,

Otvaranjem revitalizovanog objekta u Krnjači, sa unapređenim enterijerom restorana i prodavnice, urađenim prema najvišim standardima sa već čuvenom OMV garancijom higijene, kompanija OMV Srbija obeležila je početak akcije obnove benzinskih stanica, koja ima za cilj da svojim gostima širom mreže omogući što prijatnije iskustvo boravka.

Za kreiranje prijatnog iskustva boravka potrošača veoma je zaslužna i već dobro poznata bogata ponuda hrane i pića u VIVA restoranima i prodavnicama koja se konstantno unapređuje. Pored obavezne kvalitetne VIVA kafe koja je jedan od zaštitnih simbola OMV-a, tu su i neodoljivi sveži sendviči sada u proširenom asortimanu, kao i niz drugih specijaliteta.

Kako pripreme za put često umeju da se dese u zadnji čas, tako OMV Srbija misli i na one koji žure ka svom odredištu, pa osim goriva premijum kvaliteta, prijatnog ambijenta i  bogatog asortimana proizvoda, značajnu pažnju usmerava i na niz dodatnih OMV usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja, karata za koncerte i brojne druge koje potrošačima štede novac i vreme.