Brojne pogodnosti kompanija S-Leasing i S-Rent na sajmu automobila

Brojne pogodnosti kompanija S-Leasing i S-Rent na sajmu automobila

21/03/2015 Off By admin@mobilpublic

S-Leasing i S-Rent tradicionalno nastupaju na sajmu automobila, a ove godine pripremili su izuzetno povoljne uslove finansiranja za sve nove klijente. Na jednom mestu kupci će moći da se opredele za jednu od dve opcije – finansijski lizing ili dugoročni zakup.sleasing_1

„U zavisnosti od modela automobila, kamatne stope se za najprodavanije brendove kreću od 0% pa do 3,99% u finansijskom lizingu. Za sve klijente koji planiraju dugoročni zakup, S-Rent je obezbedio mogućnost fiksne rate u toku trajanja ugovora, kao i gratis kasko za prvu godinu trajanja zakupa. Brzina je takođe jedna od prednosti lizinga, pa će svi novi klijenti imati priliku da voze novi automobil već u roku od nekoliko dana“, izjavio je Bojan Vračević, predsednik Izvršnog odbora S-Leasinga i direktor S-Renta.

„Sajam automobila je uvek dobro mesto za kupovinu novih automobila, jer kupci, predstavnici kompanija, ali i fizička lica, u paketu dobijaju povoljnu cenu vozila i odlične uslove finansiranja. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa uvoznicima najpopularnijih brendova, ali i velikom iskustvu u finansiranju vozila, odlučeno je da sajamske akcije traju do kraja aprila“, dodao je Vračević.Bojan-Vracevic-clan-izvrsnog-odbora-S-Leasing-Direktor-S-Rent

U toku trajanja sajma povoljne ponude za finansiranje biće dostupne klijentima na štandu kompanija S-leasing i S-Rent u Hali 1 Beogradskog sajma, kao i na štandovima uvoznika vozila.
Na tržištu Srbije u oblasti lizinga, jednog od najčešćih načina finansiranja automobila, S-Leasing i S-Rent nalaze se među vodećim kompanijama, sa više od 10.000 finansiranih automobila u proteklih dvanaest godina.