14/07/2024

Bosch QualityScan od sada i u Srbiji

Od ove godine Bosch common-rail pumpe i injektori dobijaju dokaz kvaliteta da je komponentu popravio ovlašćeni Bosch stručnjak za dizel program. Na komponente su nalepljene specijalne „nalepnice za ID popravke“, koje sadrže podatke o popravkama od strane stručnih lica.

Slika aplikacije

Koristeći besplatnu Bosch QualityScan aplikaciju dostupnu za iOS i Android pametne telefone, kupci mogu brzo pristupiti ovim informacijama. Aplikacija prikazuje podatke komponenti iz Bosch QualityScan baze podataka, poput IMA-koda injektora ili podatka za kontakt Bosch stručnjaka koji je obavio popravku. Jednom kada se ID popravke unese, ovom podatku se može pristupiti na stranici: www.qualityscan.bosch-automotive.com.

Podatke o popravljenim dizel komponentama u Bosch QualityScan bazu podataka mogu uneti isključivo ovlašćeni Bosch Dizel Centri i Bosch Dizel Servisi. Kako bi dobili ovlašćenje za Bosch sistem kvaliteta, dizel stručnjaci moraju raspolagati sertifikovanom testnom opremom, savladati specifične popravke i testne metode i koristiti originalne Bosch testne podatke i rezervne delove.

1-AA-21026

Popravljene dizel komponente su predmet strogih provera kvaliteta u skladu sa Bosch specifikacijama pre nego što im se nalepi Bosch QualityScan ID popravke. Dizel komponente dokumentovane u bazi podataka kompanije se isporučuju sa garancijom na popravke i u specijalnim, bezbednosnim pakovanjima. Na ovaj način, kupci mogu biti sigurni da su popravljeni injektori i pumpe visokog pritiska, koje dobijaju, u skladu sa Bosch specifikacijama.

Ovlašćeni Bosch Dizel Servis: SERVIS GOGIĆ, Užice – 031/572-483

1-AA-21025

U pripremi za ovaj vid usluge su i sledeći servisi:
 Autocentar Goran
 Burin
 Ramač
 Servis Aleksić
 Žeravica