Bosch kompletira asortiman najnovijih upravljačkih sistema

Bosch kompletira asortiman najnovijih upravljačkih sistema

09/11/2016 Off By admin@mobilpublic

Upravljački sistemi u modernim automobilima, kamionima i autobusima su vrlo robusni i predviđeni da rade tokom celog radnog veka vozila. U slučaju da su delovi upravljačkog sistema istrošeni ili oštećeni u nesreći, potrebno ih je zameniti sistemima i rezervnim delovima jednako visokog kvaliteta. Otkako je Bosch u potpunosti preuzeo firmu ZF Lenksysteme GmbH, asortiman rezervnih delova kompanije Bosch obuhvata kompletne upravljačke sisteme i komponente kvaliteta opreme za prvu ugradnju za sve vrste vozila, od automobila do kamiona koji prelaze velike kilometraže.

1-72079

Osim mehaničkih i hidrauličnih upravljačkih sistema, Bosch asortiman uključuje i sisteme električnog servoupravljanja, što je preduslov za seriju modernih sistema pomoći u vožnji, kao i za autonomnu vožnju koju sve više i više primjenjuju proizvođači automobila i komercijalnih vozila.

Upravljački sistemi su specijalno dizajnirani za svaku pojedinačnu vrstu vozila. U slučaju zamene, auto-servisi moraju ponovo da ugrade identične sisteme. S jedne strane, to mogu biti novi sistemi koji su tek izašli iz fabrike. S druge strane, reparirani sistemi su isplativa alternativa za ekonomične popravke na osnovu trenutne vrednosti vozila. Zbog toga asortiman programa Bosch eXchange
obuhvata veliki broj repariranih upravljačkih sistema i komponenti. Sistemska zamena pohabanih delova, sveobuhvatne provere kvaliteta i funkcionalni testovi tokom procesa reparacije obezbeđuju visok kvalitet proizvoda iz eXchange programa. I auto-servisi, kao i njihovi kupci mogu biti sigurni da su komponente i upravljački sistemi sigurni i funkcionalni baš kao i originalni novi delovi.

Nove prilike za auto-servise za ostvarivanje prometa servisiranjem upravljačkih sistema Kao dodatak, Bosch podržava auto-servise znanjem, iskustvom i ispitnom opremom za otkrivanje i otklanjanje kvarova i zamenu komponenti. Uzimajući u obzir sve veći broj sistema električnog servoupravljanja, upotreba najmodernije dijagnostičke opreme postaje još važnija u servisnim procedurama. Sa sistemima za balansiranje točkova, dijagnostičkim uređajima i softverskim paketom Esitronic, Bosch asortiman za auto-servise pruža sve što je potrebno za profesionalne dijagnoze na svim vrstama upravljačkih sistema.