BORKOVIĆ ODUŠEVIO POSTIOCE SAJMA SPORTA

BORKOVIĆ ODUŠEVIO POSTIOCE SAJMA SPORTA

30/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Dvostruki evropski šampion u automobilizmu, Dušan Borković bio je specijalni gost 4.Međunarodnog sajma sporta koji se od 27. do 29. novembra održao na Beogradskom sajmu. Srpski as je na štandu Ministarstva omladine i sporta privukao veliku pažnju posetilaca koji su mogli da oprobaju svoje vozačke sposobnosti na simulatoru na kojem Dušan vežba.

sajam 3

„Bio je ovo pravi susret šampiona i jako sam srećan što sam bio deo ovogodišnjeg sajma. Imam sjajnu godinu za sobom i nisam mogao na bolji način da podelim svoju sreću i radost sa fanovima nego na jednom ovakvom mestu. Drago mi je da je Ministarstvo omladine i sporta i ove godine prepoznalo značaj ove manifestacije i okupilo veliki broj učesnika, a najbolji pokazatelj je upravo publika koja je u ogromnom broju posetila ovogodišnji sajam.

sajam 5

Pravo je zadovoljstvo bilo gledati mališane kako oprobavaju svoje veštine u raznim sportovima, a to upravo i jeste poenta ovakvih okupljanja-da mladi prepoznaju značaj sporta u današnjem društvu. Lepo je postati šampion, ali je ipak najvažnije da roditelji i deca uvide značaj rekreativnog bavljenja sportom“-sumirao je utiske Borković posle dvodnevnog  boravka na Sajmu sporta.

sajam 2

Pored druženja sa fanovima  Borković je ovu priliku iskoristio i za oprobavanje u drugim sportovima, pa je tako zaigrao košarku, odbojku, tenis, a bio je i fudbalski sudija na revijalnoj utakmici kojom je promovisan UEFA Euro Futsal Serbia 2016. Ipak, najsmešnije je bilo kada je leteći Pančevac sa svojih 207 cm na zip lajnu proleteo halom ,a mnogi su kroz šalu prokomentarisali da će ostati bez štandova.