BMW Serije 7 i Montblanc

BMW Serije 7 i Montblanc

25/06/2016 Off By admin@mobilpublic

Na ekskluzivnom događaju u Minhenu BMW grupa predstavila je novo izdanje Serije 7, inspirisano stogodišnjicom postojanja brenda. BMW planira da na tržištu bude dostupno 100 ovakvih automobila. Montblanc je podržao luksuz i kvalitet i zajedno sa BMW dizajnerima konstruisao je prestižno naliv pero. Svako ko se odluči za stogodišnju ediciju ovog modela postaće ujedno i vlasnik luksuznog Montblanc naliv pera.

P90216620_highRes_bmw-individual-7-ser

Na nesvakidašnjem događaju, u BMW sedištu gde je pre tačno 100 godina proizveden prvi BMW motor za avion, odabrana publika svedočila je prezentaciji ove jedinstvene edicije Serije 7. Pored neverovatnih baletskih nastupa i vokalnih izvođenja, kraći govor održali su glavni zaslužni za ovu saradnju, Karim Habib, direktor BMW dizajnerskog tima, i Zaim Kamal, kreativni direktor Montblanc-a. Svoj govor bazirali su na saradnji dva brenda, a pored toga su govorili i o najnovijim trendovima u svetu dizajna, preciznosti izrade i savremenom luksuzu.

P90216623_highRes_bmw-individual-7-ser

Strast prema najfinijem kvalitetu

Dizajnerski govori bili su propraćeni zanatskom prezentacijom ova dva brenda. Eksperti iz obe kompanije upoznali su posetioce sa detaljima luksuzne izrade predmeta od kože i najfinijeg čelika.    Članovi publike su se složili da je ono što svi imaju zajedničko upravo ta strast prema luksuzu, kvalitetu i perfekciji, što je ujedno i ključ saradnje samih brendova.

P90216633_highRes_bmw-individual-7-ser

“Montblanc za BMW”

Saradnja Montblanc-a i BMW-a započeta je u aprilu 2015. godine specijalnom “Montblanc for BMW” kolekcijom luksuznih predmeta od kože i predmeta za pisanje. Sada, 2016. godine, kompanije podižu nivo saradnje na stepenik više, a prvi proizvod ove saradnje je prestižno naliv pero inspirisano specijalnom edicijom Serije 7 povodom 100 godina postojanja BMW brenda.