BMW Group Financial Services vas vodi u Minhen

BMW Group Financial Services vas vodi u Minhen

05/09/2015 Off By admin@mobilpublic

Za sam kraj leta BMW Financial Services je odlučio da obraduje klijente koji u periodu od 01.09. – 30.11.2015. godine postanu vlasnici nekog od novih BMW modela putem specijalnih uslova finansiranja.

Muzej

Svi naši kupci koji do kraja novembra kupe novi BMW automobil i to putem BMW finansiranja, dobiće priliku da učestvuju na konkursu za putovanje u Minhen, sedište jednog od najvećih svetskih brendova.  BMW Premium Tura u trajanju od tri dana obuhvata obilazak čuvenog BMW Welta gde fascinacija ovim premium brendom oživljava, a tu je i putovanje kroz istorijat brenda kroz posetu BMW muzeju, kao i fabrike i upravo kroz sinhronizaciju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti pruža jedinstveno iskustvo. Sve ovo će biti upotpunjeno trodnevnom vožnjom u nekom od novih BMW modela po izboru kupca. Putovanje važi za dve osobe.

BMW Welt, BMW Museum, BMW Plant Munich and Corporate Headquarters - Aerial view (03/2011)

BMW Welt, BMW Museum, BMW Plant Munich and Corporate Headquarters – Aerial view (03/2011)

Uz BMW Group Financial Services dobijate pouzdanog partnera koji je postavio klijente u samo središte svog poslovanja, nudeći niz finansijskih koncepata koji kupcima daju fleksibilnost u pronalaženju savršeno odgovarajućeg rešenja, pojedinačno prilagođenog potrebama i budžetu svakog klijenta.

Doživljaj posebnog putovanja kroz vreme upoznavanjem istorije brenda, detalja o fabrici od njenog samog početka, preko izložbe aktuelnih modela i  koncepata za budućnost, garantuje jedinstveno zadovoljstvo u vožnji BMW automobila.

*Akcija se odnosi na BMW modele serije 1, 2, 4, 6, 7, X1, X4, X5 i X6.