Auto kuća-KOLE počela je sa poslovanjem 1990-te godine, kao “S.T.R. Kole” sa dva zaposlena u prostoru od 18 m2. Tada je bila registrovana za prodaju auto delova marke Škoda, Wartburg i Zastava. Konstantnim unapređenjem poslovanja i sve većim brojem zadovoljnih korisnika razvija se i dalje:AK Kole 1

1998. godine Škoda-Kole postaje ovlašćeni serviser škodinih vozila.

2002. godine Škoda-Kole prerasta u Auto kuću-KOLE i počinje prodaju Škodinih vozila. Iste godine otvara i rent-a-car službu.

2006. godine na lokaciji Cara Dušana 209 u Zemunu počinje izgradnja novog prodajnog i servisnog centra na površini od 40 ari.

2011. godine Auto kuća-KOLE postaje ovlašćeni diler i serviser vozila marke FIAT.

AK Kole 5

Danas Auto kuća-KOLE raspolaže sa poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih koji su na raspolaganju korisnicima. Auto kuća-KOLE je ovlašćeni diler i serviser vozila za Fiat, Alfa Romeo i Fiat Professional.

Auto kuća KOLE, obavlja sledeće usluge:

Prodaja novih i polovnih vozila Fiat i Fiat Professional – Prodaja Fiat 500L na kredit, prodaja Fiat 500 na kredit, prodaja Fiat Panda na kredit, prodaja Fiat Punto na kredit, prodaja Fiat Freemont na kredit, prodaja Fiat Ducato na kredit, prodaja Fiat Doblo na kredit , prodaja Fiat Fiorino na kredit .

  • U samom salonu automobila prilikom kupovine vozila, ukoliko klijent ima potrebu za kreditom i ispunajva sve uslove, odobrava se kredit i poptisuje bankarska dokumentacija, bez odlaska u banku.500L kredit je najpovoljniji na tržištu i ima kamatu 1,99%. Kredit za 500L nacionale u salonu automobila, kao i za ostala vozila, obavlja prodavac vozila koji je obučen i licenciran od strane banke.
  • U Auto kući Kole postoji mogućnost zamene staro za novo. Ukoliko imate staro vozilo i želite da kupite novo možete ostaviti Vaš stari automobil i doplatiti do cene novog automobila (ovo važi i kada se automobil uzima na kredit).
  • U samom salonu automobila Auto kuće Kole mogu se kasko osigurati sva vozila, bez odlaska u osiguravajuću kuću.AK Kole 2                                                                                                                                                                                                  

Servisiranje vozila marke Fiat, Alfa i Fiat Professional

a. Mehanika za vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional – Redovan servis, veliki servis, poravka trapa, popravka menjača, remont turbina, otklanjanje mehaničkih kvarova, reglaža trapa (centriranje trapa), vulkanizerske usluge kao i ostale usluge za vozila  Fiat, Alfa i Fiat Professional u garantnom i vangarantnom roku i ostala vozila marke Jeep, Chrysler, Dodge u vangarantnom roku. 

b. Elektrika za vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional – posedujemo sve dijagnostičke uređaje za brže konstatovanje kvara i otklanje istog, klima stanice za redovno servisiranje klima uređaja (servis klime), sve vrste popravke klima uređaja, ultrazvučna dezinfekcije klime vozila, ugradnja plina Italijanske marke Zavoli (LPG), ugradnja audio I video uređeja uz pojačala,ugradnja parking senzora, ugradnja auto kuka kao i ostale usluge za vozila  Fiat, Alfa i Fiat Professional u garantnom i vangarantnom roku i ostala vozila marke Jeep, Chrysler, Dodge. AK Kole 3                                                                                                                       

c. Bravrsko-limarski-farbarski radovi za vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional -popravka vozila po zapisnicima osiguranja: DDOR, Dunav, Wiener, Delta,Triglav, Takovo, AS osiguranje,  popravka vozila bez zapisnika osiguranja, limarske usluge, farbarske usluge (posedujemo dve komore najnovije generacije), tapetarske usluge (tapaciranje), poliranje vozila kao i ostale usluge za sve marke vozila.                      

d. Prodaja originalnih rezervnih delova za vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional kao i za brendove Jeep, Chrysler, Dodge (Mopar delovi) – Magacin površine 700m2, za originalne rezervne delove Fiat, Alfa i Fiat Professional.

Servis u kome se obavljaju usluge mehanike, elektrike i vulkanizerske usluge, za vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional, prostire sa na površini od 1.000 m2 i ima 14 dizalica, na kojima radi 20 obučenih majstora, koji su uspešno pohađali i završili sve obuke i usavršavanja propisane od strane FAS-a. Zaposleni u Auto kući-KOLE rade sa najsavremenijim alatima i dijagnostičkom opremom i uredjajima.AK Kole 4 images                                                                                                                                                                          

Tehnički pregled i registacija vozila Fiat, Alfa i Fiat Professional kao i za vozila ostalih marki – (Tehnički pregled, Nalepnica za produženje registracije, Obavezno Auto osiguranje, Kasko osiguranje, Probne tablice, Usluga registracije za nova vozila)                    

Rent-a-car – Cena najma zavisi od perioda na koje je izdato vozilo. U ponudi su vozila marke: Fiat Linea, Fiat Bravo, Fiat 500L, Fiat 500C, Fiat Panda,  Fiat Ducato, Škoda Yeti, Škoda Octavia.

Auto kuća-KOLE ima uspešnu sardanju sa preko 1.000 pravnih lica kao i sa više od 10.000 fizičkih lica za čije potrebe vrši nabavku rezevnih delova, servisiranje vozila, prodaju vozila kao i usluge tehničkog pregleda i registracije. U cilju bolje saradnje i zadovoljstva korisnika, korisnicima su na raspolaganju zamenski automobili, ukoliko je vozilo zbog prirode kvara, u servisu duže od jednog dana.