Besplatan redovan servis 3 godine ili 60.000 km za MINI automobile

Besplatan redovan servis 3 godine ili 60.000 km za MINI automobile

09/06/2016 Off By admin@mobilpublic

MINI Srbija je pokrenuo novu prodajnu akciju za sve modele sa lagera u okviru koje je prilikom kupovine obezbeđen i besplatan redovan servis u trajanju od 3 godine ili 60.000 kilometara. Takođe, cene modela MINI Countryman su sada povoljnije i kupci mogu ostvariti značajne uštede u zavisnosti od varijante modela i opreme.

1

Gratis servisni paket obuhvata radove i servisiranje fabrički proizvedenih vozila i to po sledećem principu:

  • Zamena ulja u motoru koja podrazumeva i zamenu filtera za ulje
  • Servisiranje / zamena filtera za vazduh, filtera za gorivo, mikro filtera, svećica
  • Proveru i zamenu kočione tečnosti
  • Kompletna provera vozila

3

Akcija važi za sve modele sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah, osim za MINI ONE model koji se već u okviru prodajne akcije nudi po ceni od 19.990 eura sa bogatim paketom opreme, kao i novi model MINI Clubman.

Do MINI automobila je moguće doći i putem programa zamene staro za novo BMW Premium Selection. Ukoliko je Vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup Vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete zameniti za novi MINI po najpovoljnijim uslovima.

4

SAMO ZA MINI KLIJENTE!

Pored posebnih uslova kupovine, ideja brige o zdravom životu kroz “MINI Gym” donosi svakom kupcu MINI automobila mogućnost da uz profesionalnog trenera vežba u MINI teretani. Mini Srbija je jedini Mini prodajni salon na svetu koji kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja i dodatno brine o njihovom zdravlju kroz novi “MINI Gym” koncept.