Balkanska MINIjada 2016.

Balkanska MINIjada 2016.

06/07/2016 Off By admin@mobilpublic

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bilo jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul).

????????????????????????????????????

Manifestacija je okupila najveće ljubitelje i vlasnike MINI automobila iz deset zemalja (Slovenije, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Italije, Engleske, Kanade, Australije i Srbije). Tačno 73 MINIja, fabričkog izgleda, unikatnih ili modifikovanih po ukusu vlasnika, započeli su svoju avanturu posetom Muzeju istorije Jugoslavije, nastavili obilaskom zemunskog keja i okupljanjem ispred MINI prodajnog salona odakle se u popodnevnim satima krenulo put Srebrnog jezera.

IMG_1352

Subota, glavni dan skupa, bila je rezervisana za uzbudljivu vožnju i obilazak Srebrnog jezera, dok je park u Velikom Gradištu  bio  odlican teren za igre bez granica: stoni fudbal, frizbi, boćanje. Pažnju svih generacija privukao je turnir u 1-2-3 poteznoj trci MINI autića po stazi iscrtanoj kredom.

Za pobednike u svim kategorijama MINI Srbija obezbedio je autentične MINI poklone, kojima su se posebno obradovali najmlađi učesnici MINIjade koji već sada pokazuju veliku ljubav prema MINI brendu.

IMG_1591

Bila je ovo jedinstvena prilika da se na jednom mestu nađe veliki broj starih i novih MINI modela i da učesnici uživaju u druženju, razmeni iskustava i saveta za popravku i restauraciju, pričama o avanturama sa MINI automobilima i širenju MINI ljubavi.