Audi i FK Partizan zajedno na putu ka vrhu

Audi i FK Partizan zajedno na putu ka vrhu

28/05/2015 Off By admin@mobilpublic

U Klubu sportista u Humskoj 1 potpisan je ugovor o saradnji između FK Partizan i kompanije Porsche SCG. Potpisivanju ugovora prisustvovali su u ime kompanije Porsche SCG direktor marke Audi g. Slobodan Pešić, generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura i direktorka marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović.audi_ugovor_26_5_2015_01_20271
Gospodin Pešić je čestitao 26. Titulu FK Partizan uz želju da sledeće godine zajedno ostvare mnogo pobeda kako na domaćem terenu tako i u Evropi.
Audi je na globalnom nivou sponzor i partner najvećim svetskim klubovima Bajernu iz Minhena, Realu iz Madrida, Barseloni, Milanu i od skoro Čelziju. FK Partizan se ovim partnerstvom sa markom Audi u Srbiji priključio visokom društvu fudbalskih klubova na starom kontinentu.audi_ugovor_26_5_2015_01_202701
Ovim sponzorskim ugovorom igrači, stručni štab i uprava Partizana dobiće na korišćenje različite modele vozila marke Audi, kako bi nesmetano i sigurno putovali ka vrhu.
Kompanija Porshe SCG će i ubuduće ulagati u sport u Srbiji, ali i u humanitarne projekte i akcije, kao što smo to i do sada činili.