23/06/2024

Audi i FK Partizan nastavljaju put ka vrhu

U  Audi salonu, Porsche Beograd Ada, održana je konferencija za medije na kojoj su svečano uručena vozila igračima i stručnom štabu FK Partizan. Primopredaji vozila prisustvovali su u ime kompanije Porsche SCG direktor marke Audi g. Slobodan Pešić, prvotimci Partizana Živko Živković, Andrija Živković, Darko Brašanac, Fabrisijo Silva Dolores, šef stručnog štaba FK Partizan g. Zoran Milinković i direktorka marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović.

Audi 6

U okviru ovog sponzorskog ugovora igrači, stručni štab i uprava Partizana dobili su na korišćenje 15 vozila marke Audi i to modele Audi A3, A4 i A6 koji su specijalno konfigurisani sa izuzetnim motorima i paketima opreme za put ka vrhu.Audi 4

‘‘Obzirom da je Audi na globalnom nivou sponzor najvećim svetskim klubovima Bajernu, Realu, Barseloni i da njihovi vrhunski igrači uživaju u Audi vozilima, nadamo se da će i našim prvotimcima svaki trening i utakmica biti lakša uz naša vozila. Veliko mi je zadovoljstvo da ovim izuzetnim sportistima i članovima stručnog štaba našeg najuspešnijeg fudbalskog kluba uručim ključeve premijum automobila i želim svima lak put ka vrhu‘‘ izjavio je direktor marke Audi Slobodan Pešić.