Amaterski karting kup “Budi Pobednik 7” – Imamo pobednika

U subotu, 29.10.2016. godine, na stazi Autokomerc Karting Centra, održane su polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa “Budi pobednik 7”. Glavna nagrada je bila i više nego inspirativna – automobil Volkwagen UP!

pobednik-u-kartingu

 

U polufinalu je 25 takmičara bilo podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi i trkali su se za ulazak u finale, u koje je prošlo 5 pobednika iz svake polufinalne grupe: Aleksandar Đukanović, Vedran Dukić, Stefan Gvozdić, Antonio Turkalj, Vladeta Dragičević.

grupna

U do kraja neizvesnoj i napetoj finalnoj trci, automobil Volkswagen UP je osvojio Stefan Gvozdić ! Ključeve automobila je pobedniku uručila prošlogodišnja pobednica, Andrijana Radović, koji svoj automobil ponosno vozi. Drugo mesto i godišnji vaučer za vožnju kartinga je osvojio Aleksandar Đukanović, a treće mesto i ručni sat marke Nautica, poklon kompanije S&L Jewelry and Watches, osvojio je Vedran Dukić.

pobednik-i-up

Svi finalisti su dobili i godišnju pretplatu na Top Speed magazin, a svi učesnici subotnje trke su dobili vaučere za karting i personalizovane majice. Pored samih trka, koje su bile neizvesne i zanimljive, atmosferu su dodatno „podgrejali“ i Inspektor Blaža i DJ Neša. Prisustno je bilo dosta zaljubljenika u ovaj sport, kao i ljudi koji su u ovom amaterskom kupu učestvovali.

postolje

Iz Autokomerc Karting Centra poručuju da će i u narednoj sezoni biti istih takmičenja i da svi amaterski karting vozači mogu u njima učestvovati. Zato, dodjite da se vozite, jer možda ste baš vi budući šampion i budući vlasnik nekog novog automobila!