Akcije Auto kuće Kompresor

Akcije Auto kuće Kompresor

17/10/2015 Off By admin@mobilpublic

Auto kuća Kompresor ove jeseni obezbedila je brojne akcije za sve korisnike i ljubitelje sigurne vožnje. Pogodnosti se mogu ostvariti uz zmenu sve četiri gume i felne, veliki servis sa pumpom za vodu kao i uz zamenu akumulatora sa ili bez vraćanja starog.

auto-kuca-autokompresor-kompresor-mobil-auto-mobil-public-kozarev-arena-sport-01-655x437
Zamenom komplet guma i felni stiče se pravo na jednu od četiri besplatne gume, gratis montažu i balansiranje, kao i program „5+“ za samo 1 dinar koji očekuje i sve one koji se odluče za veliki servis sa pumpom za vodu. Gratis pregled 43 kontrolne tačke je pogodnost koja se može ostvariti uz bilo koju trenutnu akciju Auto kuće Kompresor.
Redovno održavanje vozila je neophodno, posebno u ovim kišnim danima, da bi se zadržao prvobitni kvalitet vozila u pogledu sigurnosti, udobnosti i performansi.

auto-kuca-autokompresor-kompresor-mobil-auto-mobil-public-kozarev-arena-sport-03-655x437
Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila. U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako 15 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.