AK “STOJANOV” OTVORIO NOVI PREMIUM SALON ZA BRENDOVE JEEP, ALFA ROMEO i LANCIA I PREDSTAVIO NOVI MODEL JEEP CHEROKEE

U Novom Sadu, 25.9.2014. – U skladu sa standardima Fiat Chrysler Grupacije danas je u Novom Sadu otvoren novi auto salon „Stojanov d.o.o.“, sa premium brendovima kompanije Fiat Automobili Srbija – JEEP, ALFA ROMEO i LANCIA.  Tom prilikom je premijerno javnosti predstavljen i novi model Jeep Cherokee.Stojanov006

Na svečanom otvaranju pred više od 100 zvanica, klijenata, predstavnika medija i poznatih ličnosti, nakon presecanja vrpce, prisutnima se obratio  gdin. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), Komercijalni direktor kompanije FAS, istakavaši svoje zadovoljstvo da AK Stojanov se razvija u pravom smeru koji će na obostrano zadovoljstvo uticati na što bolji razvoj poslovanja.UIjanuceli S stojanov (1)

Auto salon „Stojanov d.o.o.“ ovlašćeni  je zastupnik u prodaji i servisiranju brendova Fiat, Alfa Romeo, Lancia i JEEP sa preko 40 zaposlenih. Objekat se prostire u dva moderna prodajno servisna centra, ukupne površine 6.500m3. Servisni deo prostire se na 3.700m3 i opremljen je  najsavremenijim alatima, dijagnostičkim uređajima, a poseduje i magacin originalnih rezervnih delova. Servis pruža vrhunsku uslugu iz oblasti mehanike, elektronike, limarskih i farbarskih radova. StojanovU okviru objekata nalaze se vulkanizerski servis, hotel za čuvanje pneumatika, te najsavremenija linija za tehnički pregled vozila i motocikala. Firma poseduje i sopstvenu šlep službu, koju čine dva najsavremenija vozila za pružanje usluga pomoći na putu. U sklopu visokih standarda Fiat grupacije, firma poseduje više zamenskih i test  vozila.UIjanuceli S stojanov (3)

Jeep Cherokee  će na našem tržištu biti dostupan u dva paketa opreme: Longitude i Limited. Što se motora tiče, u ponudi će se naći 2.0 Multijet motor od 140KS sa manuelnim 6-stepenim menjačem, kao i varijanta od 170KS sa novim automatskim 9-stepenim menjačem. Pored standardnog pogona na prednje točkove, dostupan je i napredni Jeep Active Drive I – 4×4 pogon. Za najbrže kupce, biće pripremljena sjajna ponuda u ovlašćenim JEEP prodajnim salonima.