AK Kompresor predstavlja laka komercijalna vozila marke Renault

AK Kompresor predstavlja laka komercijalna vozila marke Renault

08/05/2015 Off By admin@mobilpublic

Renault u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao je  LCV karavan gde su predstavljena  tri nova modela lakih komercijalnih vozila: KANGOO EXPRESS, TRAFIC FURGON i  MASTER FURGON , koji su izložena od 6. do 18. maja u AK Kompresoru  na Dorćolu.Vladimir Jeremic marketing menadzer za Srbiju - Renault

Komercijalni četvorotočkaši svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini.

AK Kompresor  je jedini  „PRO+“ centar u Srbiji, a isti koncept primenjen je još samo u 20 zemalja sveta.Renault servis

“PRO+” servis namenjen je biznis korisnicima i za njih je obezbeđeno produženo radno vreme, a problem se dijagnostikuje u roku od sat vremena. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila.

U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog naručivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.Test voznja

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila. U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.