23/06/2024

AK Kompresor predstavlja laka komercijalna vozila marke Renault

Renault u saradnji sa Auto kućom Kompresor organizovao je LCV karavan u okviru koga su Renault laka komecijalna vozila bila izložena od 04. do 14. aprila u AK Kompresoru na Dorćolu. Drugi termin izlaganja karavana planiran je za period od 16. do 28. juna na istom mestu.

Renault

Komercijalni četvorotočkaši svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini. AK Kompresor je jedini „PRO+“ centar u Srbiji, a isti koncept primenjen je još samo u 20 zemalja sveta. “PRO+” servis namenjen je biznis korisnicima i za njih je obezbeđeno produženo radno vreme, a problem se dijagnostikuje u roku od sat vremena. Takođe, pored savetnika koji korisnicima stoji na raspolaganju od samog trenutka kupovine, obezbeđena je i komercijalna ponuda koja odgovara specifičnim potrebama u roku od 48 časova, a u slučaju potrebe na raspolaganju je i ponuda zamenskog vozila. U ovom servisu moguće je održavanje vozila u redovnom radnom vremenu bez prethodnog naručivanja, a na servis se mogu primiti i vozila težine do 5 tona. Pored toga, organizuju se stalne izložbe i probne vožnje lakih privrednih vozila.

akkompresor_servis02

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se 3 servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor raspolaže sa različitim brendovima u ukupno 4 prodajna salona, vrši otkup i prodaju polovnih vozila u centru Autoland na Dorćolu. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i Dorćolu kao i Sixt Rent A Car i full servis leasing Mega rent. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.