19/05/2024

Adriatic Auto izlaže SsangYong vozila na BG Car Show-u

Na sajmu automobila BG Car Show, Adriatic Auto novi uvoznik i distributer vozila marke SsanYong predstavlja vozila ove marke na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma. Premijerno se prikazuje model Rexton na tržištu Srbije. Posetioce očekuju sjajne sajamske pogodnosti sa popustom 1.000 eur za Tivoli i XLV i do 2.000 za novi Rexton.

Novi model Rexton, nasledio je dobru reputaciju prethodnog modela. Karoserija modela Rexton je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka. Rexton može da vuče teret do 3 tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha.

Posetioci se na sajamskom štandu mogu prijaviti za test vožnju koja će nakon BG Car Show biti održana na atraktivnoj lokaciji u Beogradu.