Neodoljiva Volvo Nordic ponuda – više opreme za manje novca

Volvo XC60, exterior, side, front

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila u Srbiji, u saradnji sa principalom, pokrenuo je novu prodajnu akciju sa izuzetno atraktivnim cenama za modele V40, V40 Cross Country, S60 i XC60. Ova nesvakidašnja pogodnost odnosi se na ograničenu količinu izdašno opremljenih automobila sa ekskluzivnim paketima opreme i cenama koje su i do 20 procenata niže u odnosu na redovnu ponudu!

Volvo XC60, exterior, side, front
  

Kompaktni SUV Volvo XC60 D4 Nordic ponuđen je po specijalnoj ceni od 39.999 evra. Pokreće ga snažni twin turbo dizel agregat od 181 KS uparen sa automatskim menjačem koji snagu prenosi na sva četiri točka (AWD). Posebno se ističe bogatom opremom koja, između ostalog, obuhvata City Safety sistem aktivne sigurnosti, digitalnu instrument tablu sa aktivnim TFT ekranom od 8 inča u boji, RTI navigacioni uređaj, parking senzore i zadnju kameru za parkiranje, aktivna ksenon i LED dnevna svetla, Sensus Conect multimedijalni uređaj sa bluetooth konekcijom i USB-om…

Zainteresovanima za limuzinu S60, sada se pruža mogućnost da po ceni od 34.999 evra da odaberu model sa identičnim D4 pogonskim agregatom i sličnom konfiguracijom opreme – tu su ksenon farovi, digitalna instrument tabla, Sensus Conect, dvostruki sportski izduvi i još mnogo toga.

Kao najpristupačniji u celoj Volvo porodici, ističe se model V40 D2 Nordic po ceni od 21.490 evra. Pokreće ga novi Volvo 2.0 dizel agregat od 120 KS. Opremljen je aktivnim dual ksenon prednjim svetlima i dnevnim LED svetlima, ima digitalnu instrument tablu sa aktivnim TFT ekranom od 8 inča u boji, elektro podesive spoljne retrovizore, grejanje prednjih sedišta, grejanje vetrobranskog stakla, itd.

Pažnju privlači i Volvo V40 Cross Country  sa Ocean Race paketom i cenom od 29.990 evra. Reč je o modelu sa 2.0 dizel agregatom od 150 KS i bogatom opremom koja, pored ostalog, uključuje automatski menjač, navigaciju, ksenon svetla, park asistenciju i grejanje sedišta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti od Volvo prodavaca na telefon 011/2090630 ili u prodajnom salonu u Ulici Milutina Milankovića br. 11a na Novom Beogradu.