Volvo i Swedish House Mafia saradnja

Volvo i Swedish House Mafia saradnja

06/07/2013 Off By admin@mobilpublic

Volvo i DJ trio Swedish House Mafia zajednički su stvorili jedinstven muzički video, zasnovan na potpuno novoj verziji hita „Leave the World Behind“. Ova pesma, odnosno video, biće glavna tema u globalnoj kampanji Volvoa za novi Volvo XC60.
Pronašli smo sjajnu povezanost u našim zajedničkim skandinavskim korenima i na njima utemeljili naš zajednički projekat“, kaže Per Carleö, marketing menadžer u Volvo Cars kompaniji.

Leave the World Behind video biće premijerno prikazan danas na internet adresi http://www.leavetheworldbehind.com/ ili http://www.volvocars.com/, a dodaci i prateći materijal biće objavljeni na www.facebook.com/Volvo.
Volvo već duže vreme promoviše svoje XC modele kao vozila koja mogu bez problema odvesti u avanturu izvan grada. Ni novi XC60 nije izuzetak. Izazov je bio da se stvori relevantna i verodostojna, ali i uzbudljiva kampanja koja jasno objašnjava švedsko poreklo Volvoa i srž skandivanskog životnog stila.

„Svi Volvo XC modeli su osmišljeni za ljude koji žele nakratko da pobegnu od svakodnevnice. To su individualci koji žele nakratko da pobegnu od sveta, baš onako kako govori i pesma Swedish House Mafiae „Leave the World Behind,“ napominje Carleö, marketing menadžer pri Volvo Cars kompaniji.
Proteklih nekoliko godina Swedish House Mafia je bio jedan od najuspešnijih muzičkih sastava u svetu, a službeno su se razišli na Ultra Music Festivalu u Majamiju, 24. marta 2013. godine. Ovi momci su imali izuzetno popunjen kalendar s izuzetno ubrzanim životnim stilom. Sada su odlučili da naprave korak dalje i taj užurbani svet ostave iza sebe, baš kao što to govori i njihov hit.
Članovi DJ grupe Swedish House Mafia, Sebastian Ingrosso, Steve Angello i Axwell, sada prave sledeći samostalan korak u sopstvenim karijerama. Ali, kao poslednji zajednički projekt, stvorili su potpuno novu verziju svog hita „Leave the World Behind“, koju će otpevati mladi švedski pevač Lune. Jedinstven muzički video snimljen je u Skandinaviji.

„Mislim da je najveći uspeh ovog projekta zapravo entuzijazam učesnika – od članova grupe Swedish House Mafia do predstavnika Volvoa. Mislim da smo našli sjajnu povezanost u našim zajedničkim skandinavskim korenima i na njemu uspešno izgradili ovaj projekt“, zaključuje Per Carleö.

volvo-swedish-house-mafia