Dodatni popust od 10 odsto na originalne delove za Volvo autobuse

Od 1. avgusta do kraja oktobra na sve autobuske delove iz svog asortimana, Volvo d.o.o. Srbija odobrava deset odsto dodatnog popusta, a ako se ugrade u ovlašćenim servisima, za te delove, osim za habajuće i potrošne, važi dvogodišnja internacionalna garancija.

„Većina vlasnika Volvo autobusa u Srbiji – dugogodišnjih klijenata, s nama ima potpisan ugovor o saradnji čiji je sastavni deo i matrica (skala) popusta na delove. Ti popusti su individualni za svakog kupca. Sada se na te već ugovorene popuste, odnosno na već ugovorenu matricu (skalu), odobrava dodatni popust od 10 odsto. Na primer, ako je klijent imao ugovoren popust na ulje i filtere od 20%, tokom trajanja kampanje te delove će platiti 30% manje od redovne cene“, kaže direktor postrprodaje u Vovo d.o.o, Milan Joksimović.

„Ukoliko se delovi s dodatnim popustom (kao i svi ostali originalni Volvo rezervni delovi) ugrade u ovlašćenom servisu, onda za njih (osim za habajuće i potrošne) važi internacionalna garancija od 24 meseca od momenta ugradnje. To je generalno pravilo u Volvo kamionskoj i Volvo autobuskoj korporaciji i ne zavisi od ove kampanje, ali svakako jeste dodatna sigurnost za naše klijente, jer, čak i da na pomenutom delu dođe do otkaza u inostranstvu u navedenom periodu, vlasnik vozila za te intervencije nema nikakvih troškova“, napominje gospodin Joksimović.

„Za vlasnike Volvo autobusa u Srbiji od posebnog značaja je i to da servisna zapošljava i kvalifikovane Bus key tehničare: to su tehničari koji su posebno, dodatno osposobljeni za popravke autobusa, premda su svi naši tehničari u principu edukovani i za održavanje i popravke Volvo autobusa, što je još jedna, dodatna sigurnost za naše klijente“, dodaje Milan Joksimović.

„U Srbiji je registrovano, dakle u redovnoj upotrebi oko 2.000 Volvo autobusa svih namena (gradski, prigradski, turistički), starosti od 7 do 20 godina u kategoriji gradskih vozila, dok su autobusi za dugolinijske prevoze (međugradske i turističke) proizvedeni u periodu do 2002. do 2019. godine, dakle neki starosti i 18 godina“, kaže rukovodilac prodaje Volvo autobusa za region Balkana (Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija i Albanija), Nenad Lužanin.