Euro Sumar – Povoljni uslovi za kupovinu Suzuki automobila – Mesečna rata za Vitaru 173 evra

Kompletna gama Suzukijevih modela iz ponude zvaničnog uvoznika ovih automobila za Srbiju, beogradske kompanije Euro Sumar, dostupna je uz učešće od 30 odsto i vrlo povoljnu kamatnu stopu, dok otplata kredita može da iznosi maksimalno do osamdesetčetiri meseca. Recimo, za jedan od najpopulranijih modela Suzukija, ne samo u Srbiji, već i u Evropi –  Vitaru 1.4 Boosterjet elegance 2WD 6MT, čija je cena 17.800 evra, učešće je 5.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti), a mesečna rata 173 evra.

Ništa manje zanimljiv i ništa manje tražen nije ni model S-CROSS 1.4 Elegance 2WD 6MT, za koji je potrebno 18.000 evra. Lider kompaktne SUV klase po kabinskom i prtljažnom prostoru, u najvišem paketu opreme uz pomenuto finansiranje može se voziti odmah po uplati učešća od 5.400 evra, dok je visina mesečne rate 176 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Motor je identičan kao i kod pomenute Vitare, vrlo sličan je i paket opreme, s tim što S-CROSS ima dvozonski automatski klima-uređaj.

Ovaj način finansiranja kupovine primenljiv je i na ostale modele iz ponude, pa tako Suzuki automobili postaju još dostupniji potencijalnim kupcima u Srbiji. Bliže informacija mogu se dobiti u salonima Euro Sumara u ulici Vojislava Ilića 145 (isključenje sa auto-puta za Niš kod Konjarnika) i na Novom Beogradu – Omladinskih brigada 86v (West 65).