U celoj Fordovoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji generalni uvoznik, Grand Motors, od 20. maja do 3. juna organizuje prodajnu kampanju Blue week, tokom koje će potencijalnim kupcima, po posebnim, atraktivnim uslovima biti ponuđena ograničena količina novih i korišćenih automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, ali i „polovnjaci“ drugih proizvođača.

Svako novo vozilo će, uz nižu cenu – od 300 do svih 1.500 evra (u dinarskoj protivvrednosti), imati i specijalan poklon, Blue week paket, koji čine komplet gumenih patosnica, paket obavezne opreme i potvrda o tehničkoj ispravnosti vozila (što znači da nema potrebe za naknadnim tehničkim pregledom). Kupci korišćenih vozila sa lagera u prodajno-servisnim centrima, bez obzira da li su iz Fordovog ili programa drugih marki, takođe dobijaju besplatan tehnički pregled. Sadašnji vlasnici, koji se odluče da svoj stari Ford zamene novim, dobijaju bonus u vrednosti od 200 evra.

Ovom prodajnom kampanjom su obuhvaćeni najtraženiji Fordovi modeli u Srbiji – Fiesta i Fiesta Active (s cenama nižim od 300 do 1.000 evra), jedna od verzija „najtiražnijeg“ Forda – modela Focus (popust od 1.000 evra), porodično-poslovni Mondeo (po cenama nižim od 600 do 1.500 evra), jedna od verzija velikog MPV-a Galaxy (sniženje 1.000 evra) i kompletna ponuda korišćenih automobila i dostavnjaka iz Fordovog i programa drugih brendova.

Detaljne informacije o svakom od vozila koje će biti ponuđeno u kampanji Blue week kupci će moći da saznaju na sajtu www.ford.rs, počev od 20. maja.