Beograd – Povodom predstojećeg Međunarodnog salona automobila u Beogradu, kompanija British Motors pripremila je specijalnu prodajnu ponudu za model marke Jaguar. U specijalnoj ponudi je model Jaguar E-PACE,  prvi Jaguarov kompaktni SUV, po ceni od 29.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti).  

Model u ponudi pokreće 2.0 dizel motor od 150KS, uparen sa manuelnim menjačem.  Paket opreme uključuje  navigaciju, multifunkcionalni kožni volan,  Bluetooth, tempomat,  LED svetla, kameru za vožnju unazad, parking senzore napred i pozadi, zatamnjena stakla, 18” aluminijumske naplatke i duple krajeve izduvnog sistema koji doprinose ovoj jedinstvenoj kombinaciji izgleda, agilnosti i dinamične vožnje. Model u ponudi dostupan je u crnoj, crvenoj i beloj boji. Količine su ograničene, a ponuda će važiti do 31. marta.  

E-PACE je sportski automobil inspirisan SUV terencima. Kabina je elegantna i u potpunosti usredsređena na vozača, dok njen ukupni kapacitet odgovara zapremini od 1,234 litara tovarnog prostora. E-PACE je drugačiji, u svakom smislu te reči, dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea.

Jaguarov model E-PACE osvojio je pet zvezdica na EURO NCAP testiranju, što potvrđuje da je ovo vozilo među najbezbednijima na tržištu. E-PACE nudi izvanrednu zaštitu za odrasle, decu i pešake, pa je zato vozilo dobilo visoke ocene u svim kategorijama. Čitav niz bezbednosnih sistema koji u ovom vozilu dolaze kao deo standardne opreme – poput sistema za hitno kočenje do detekcije pešaka i asistencije pri održavanju saobraćajne trake, uzajamnim delovanjem obezbeđuju naprednu zaštitu.