Zimski OMV MaxxMotion Diesel prvi izbor vozača tokom hladnih dana

U otežanim zimskim uslovima vožnje vlasnici vozila sa dizel motorima ne treba da brinu, jer je od decembra na OMV benzinskim stanicama dostupan zimski OMV MaxxMotion Diesel koji je pouzdan do -38o C*. Optimalno startovanje i očuvanje motora, više pređenih kilometara usled efekta čišćenja i pouzdana vožnja, čak u uslovima oštre zime, sinonim su za ovo visokokvalitetno gorivo, razvijeno u Austriji, a čije korišćenje preporučuju već dugi niz godina Audi i automobilista Miloš Pavlović. Potrošači koji se odluče za OMV MaxxMotion premijum goriva ostvaruju dodatnu uštedu upotrebom OMV Save&Drive kartice za popuste.  

Potrošači u Srbiji navikli su na maksimalne performanse vozila koje im omogućava korišćenje OMV premijum goriva, koja uklanjaju postojeće i sprečavaju nastanak novih naslaga, omogućavaju duži radni vek motora i više pređenih kilometara. Zimska formula premijum goriva OMV MaxxMotion Diesel sa svojim specijalnim aditivima i komponentama dodatno osigurava najbolje temperaturne osobine dizel goriva na tržištu za vreme niskih temperatura. Višedecenijsko iskustvo u razvoju vrhunskih proizvoda pomoglo je OMV stručnjacima da razviju gorivo kod kog je tačka filtrabilnosti (cold filter plugging point (CFPP)) spuštena na čak do -38o C*.

„Zahvaljujući našem ekspertskom timu iz austrijskog OMV Inovativnog centra, koji je razvio zimski OMV MaxxMotion Dizel -38o C*  i koji konstatno unapređuje njegov kvalitet, došli smo do savršenog proizvoda koji nam je omogućio lidersku poziciju u Srbiji i regionu. MaxxMotion visoko kvalitetna goriva iz godine u godinu osvajaju sve širu ciljnu grupu vozača, a naročito nas raduje porast popularnosti zimskog OMV MaxxMotion Dizela kod vozača porodičnih automobila, jer on garantuje optimalan start motora i maksimalnu pouzdanost tokom vožnje u oštrim zimskim uslovima, što je svakako važno za udobnost i bezbednost porodične vožnje“ rekao je ovim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Nikola Bozalo.

OMV Srbija nastavlja uspešnu saradnju sa renomiranim nemačkim proizvođačem automobila Audijem, kao i slavnim automobilskim asom Milošem Pavlovićem koji baš zbog svih pomenutih karakteristika, preporučuju korišćenje OMV MaxxMotion premijum goriva.  Dodatnu pogodnost potrošačima predstavlja i veća ušteda koju uz OMV Save&Drive karticu za popuste ostvaruju oni koji se odluče za OMV MaxxMotion premijum goriva.