Ford Kuga za poslovne korisnike sa povlašćenom cenom

Za pravna lica i neke kategorije preduzetnika, koji će novo vozilo koristiti za poslovne potrebe, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, pripremio je specijalnu ponudu N1 verzije popularnog modela Kuga, s dodatno proširenim, već iovako bogatim paketom opreme Business.

Na dugačak spisak Business Pack opreme su, naime, dodati i DESIGN PACK 1, koji uključuje svetle uzdužne krovne nosače, zatamnjena stakla iza B stuba  i aluminijumski naplatke od 17 inča, kao i kameru za vožnju unazad metalik boju.

Ovu verziju pokreće dizel motor od 1,5 litara sa 120 KS i 270 Nm maksimalnog obrtnog momenta; oprema se šestostepenim ručnim menjačem; pogon je na prednje točkove; prosečna potrošnja – skromna za ovu kategoriju i veličinu vozila (na otvorenom putu, recimo, samo 4,2 litra na 100 km). Osim što vrlo komforno vozi četvoro odraslih osoba, Kuga Business nudi i veliki prostor za prevoz većih predmeta: zapremina „gepeka“ sa svim sedištima u funkciji je 456 litara, a kada se preklope zadnja Kuga postaje mali kombi sa prostorom zapremine čitavih 1.653 litra.

U Grand Motorsu uveravaju da je po opremljenosti i s cenom od 18.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti) bez PDV-a, koji je za pravna lica odbitna stavka, Kuga Business 1.5 TDCI trenutno  najpovoljnija ponuda na domaćem tržištu u kategoriji takozvanih urbanih „terenaca“.