Na sajmu komercijalnih vozila “Busworld” koji je nedavno održan u belgijskom gradu Kortrijku, novi autobus MAN “Lion’s Coach” je pobedio u tri od šest kategorija. Među priznanjima su i glavna nagrada “Grand Award Coach 2017” kao i nagrada za udobnost i dizajn vozila “Comfort and Design Label 2017”.

Novi “Lion’s Coach” je privlačniji i dinamičniji nego ikad. Odlično je opremljen svim savremenim komponentama koje su neophodne za udobnu i ekonomičnu vožnju, što ga čini idealnom okosnicom za bilo koju flotu. Sa do 59 mesta za sedenje i značajno povećanom zapreminom za prtljag u prtljažniku i u pretincima za odlaganje, komforan turistički autobus omogućuje primenu, koja je još više orijentisana potrebama putnika.

Optimizovana pogonska grupa i inovativni sistemi asistencije garantuju još bolje performanse motora – uz manju potrošnju. S novom, dodatnom karoserijskom varijantom od 13 m sa dve osovine MAN proširuje “Lion’s Coach” modelsku lepezu autobusa.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu MAN-a kao proizvođača koji se fokusira isključivo na komercijalna vozila i široki portfolio usluga, “Lion’s Coach” garantuje visok stepen dostupnosti i upotrebe vozila.

MAN U SRBIJI

MAN Importer Srbija i Crna Gora je zastupnik privrednih vozila, motora i komponenti uglednog nemačkog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Minhena za tržište Srbije i Crne Gore. Korisnicima nude nova i polovna vozila, kamione u rasponu od 7.5 do 44 tona nosivosti, vučni voz za specijalni transport do 250 tona, autobuse sa dizel i gasnim motorom, kao i kompletnu paletu motora i komponenti za kamione, autobuse i potrebe raznih grana industrije.

MAN-ova vozila odlikuje visok stepen kvaliteta izrade, naglašena ekonomičnost, velika izdržljivost i trajnost u najtežim uslovima rada, te prilagođenost svim specifičnim potrebama kupaca. To pokazuje velika prisutnost MAN vozila u različitim privrednim granama, kao što su međunarodni prevoz, prevoz specijalnih tereta, pošte, građevinskih materijala, komunalne delatnosti, šumarstvo, prehrana, poljoprivreda, distribucija robe i slično.

I najzahtevnije grane, kao što su vatrogasci, policija i vojska, koriste MAN-ova vozila koja svoje najveće vrline pokazuju upravo u najtežim uslovima rada. Školovano prodajno osoblje svakom korisniku, u skladu s namenom vozila, predlaže optimalno rešenje pri izboru modela i opreme vozila.