14/06/2024

„OMV MaxxMotion Izazov“ Simulator vožnje Formule 1 na OMV štandu beogradskog sajma automobila!

Da li verujete u sebe i svoje vozačke veštine? Volite da se takmičite? Onda prošetajte do OMV Srbija štanda na 54. Međunarodnom salonu automobila jer je ova kompanija svim posetiocima uputila interesantan izazov. Radi se o nagradnoj akciji „OMV MaxxMotion Izazov“ u kojoj najspretniji vozači mogu da pokažu svoje vozačke sposobnosti. Posetioci stariji od 18 godina koji se tokom sesije vožnje od sedam minuta na Simulatoru vožnje Formule 1 pokažu kao najbolji mogu da osvoje vredne nagrade.

Najbolji rezultat biće nagrađen vaučerom za gorivo u iznosu od 20.000 dinara, dok za drugo i treće mesto sleduju vaučeri za gorivo u iznosu od 15.000 i 10.000 dinara. Da bi učestvovali u akciji kandidati moraju da daju na uvid vozačku dozvolu ili ličnu kartu. Dozvoljeno je više puta u periodu trajanja Sajma automobila učestvovati u nagradnoj akciji, međutim u toku jednog dana moguće je učestvovati samo u jednoj sesiji vožnje. 

Ako ste se ikada pitali kako to izgleda kada ste pod naletom adrenalina u automobilskoj trci, ili još bolje kako izgleda upravljati vozilom koje se velikom brzinom približava magičnoj brojci od 300 km/h, sada to sa ovim simulatorom možete i da doživite. Bar na trenutak možete da osetite svo uzbuđenje šampiona tzv. „najbržeg cirkusa na svetu“ i makar delimično ostvarite snove tako što ćete provozati bolid formule po stazi u Monci.

Iskustvo simulatora F1 dizajnirano je da bude što je moguće više realistično – osetićete svaku promenu u teksturi podloge, bilo kakvu nesavršenost na stazi, i primetićete razliku u vožnji kada gume počnu da se troše.  

Osim ove adrenalinske atrakcije, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu OMV Srbija je predstavila i druge svoje proizvode i usluge. OMV je podsetio posetioce Sajma da su osim goriva premijum kvaliteta OMV MaxxMotion, potrošačima na raspolaganju čuveni VIVA restorani ali i niz dodatnih usluga koje potrošači mogu obaviti prilikom posete benzinskoj stanici koje im štede vreme a samim tim i novac. Među njima se nalaze usluge menjačnice, transfera novca i platnog prometa, preuzimanja i isporuke pošiljki, prodaja ulaznica za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije, pomoć na putu, kupovina i dopuna TAG uređaja, slanje poklona u vidu cveća, slatkiša ili pića.

Naročite pogodnosti u vidu popusta na goriva, proizvode i usluge OMV Srbija nudi svojim stalnim potrošačima koji poseduju OMV Save&Drive karticu. I za kraj da podsetimo da je OMV Srbija deo evropske OMV mreže od oko 2000 benzinskih stanica. U Srbiji, OMV upravlja sa 61 stanicom i može se pohvaliti najrasprostranjenijom mrežom autoputskih benzinskih stanica u zemlji. OMV benzinske stanice već godinama pružaju više od same prodaje goriva, one su pravi multifunkcionalni centri, koji svojim potrošačima nude vrhunske proizvode i usluge.“