Avtonova KAB – Zimska servisna akcija za Citroene

Iz kompanije AVTONOVA KAB, ekskluzivnog uvoznika vozila i rezervnih delova brenda CITROËN stižu lepe vesti za sve vlasnike ovih francuskih šarmera. Ovih dana je počela servisna akcija koja ima za cilj da po veoma pristupačnim cenama omogući pregled i servisiranje CITROËN vozila u svim segmentima koji znače bezbedniju vožnju tokom zimskih meseci.

za web3

U ovlašćenom dijagnostičko-servisnom centru, koji posluje po najvišim standardima koje propisuje ovaj brend, vozače očekuju oni čija je dužnost da paze na svaki detalj funkcionisanja vozila iz putničkog i dostavnog programa. Pored servisa nalazi se i prodavnica koja je po veoma povoljnim cenama snabdevena sa više od 4000 različitih originalnih delova i dodatne opreme za sva CITROËN vozila.

Nova zimska servisna akcija traje do kraja kalendarske godine i podrazumeva besplatnu dijagnostiku vozila. Oni kojima su potrebne popravke dodatno dobijaju i 20% popusta na sve mehaničarske radove i delove. Pored toga akcija podrazumeva i besplatne preglede akumulatora, antifriza, tečnosti za pranje vetrobrana, kočionih obloga i upravljačkog sistema oslanjanja. Uz sve ovo snižene su i cene antifriza, akumulatora i zimske tečnosti za pranje vetrobrana do čak 25%.

za web4

Svi zainteresovani mogu dobiti i besplatnu procenu za svoje vozilo iz ponude “STARO ZA NOVO” s obzirom da je u toku i prodajna akcija za najtraženije modele po veoma atraktivnim cenama i uslovima prodaje.

CITROËN centar nalazi se u Beogradu u Radničkoj 22, a akcija po istim uslovima važi i u ovlašćenoj servisnoj mreži. Sve dodatne informacije mogu se dobiti i na sajtu www.citroen.rs kao i na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.