Septembar 2015. Španski brend SEAT, od septembra predstavlja na našem tržištu model Nova Ibiza. Pod sloganom ”OTVARA VAM NOVI SVET” u ovlašćenim prodajnim salonima možete doživeti sva njena unapređenja i inovacije. Savršeno se uklapa u urbani i aktivni način života što dokazuje izbor opreme: efikasni i štedljivi EU6 motori, jedinstven multimedijalni sistem sa touchscreen monitorom do 6,5″ sa USB priključkom, Bluetooth interfejsom, kao i Mirror Link tehnologija povezivanja pametnih telefona sa vozilom. Unutršnjost vozila je u potpuno novom dizajnu , kvalitetu i boljoj funkcionalnosti. Kod eksterijera vozila u ponudi su različiti kolor paketi, koji vozilu daju individualnost i posebnost.

SEAT FURA

Za naše klijente smo pripremili 3 posebna paketa opreme u zavisnosti od njihovih potreba – Sky, Urban i Comfort. Promotivna cena paketa je od 499 – 999 eur. Za kupovinu vozila u saradnji sa Porsche Mobility paket po izboru je gratis uz još dodatnih povoljnosti.

1. SKY
metalik boja po izboru
disk kočnice
panorama krov
naslon za ruku napred

2. URBAN
metalik boja po izboru
unutrašnji i spoljašnji kolor paket (boje: velvet – bordo/ljubičasta ili bizmut – bež/zlatna )

3. COMFORT
metalik boja po izboru
disk kočnice
zadnji parking senzori
zatamljena zadnja stakla
naslon za ruku
ambijentalno osvetljenje

SEAT FURA

SEAT vozila na našem tržištu imaju 5 godina garancije ili 100.000 km. Pozivamo vas da posetite naše ovlašćene salone kako bi se i sami uverili u prednosti i vrednosti Nove Ibize . Za više informacija posetite sajt www.seat.rs

seat-porsche-vw-automobilizam-saobracaj-mobil-auto-arena-sport-public-03