FCA Srbija – Pokloni za đake prvake

Kragujevac  –  Svi đaci prvaci, deca zaposlenih,  od kompanije FCA Srbija i ove godine dobili su prigodne poklone za srećan polazak u školu. Pokloni su uručeni na svečanosti koja je tim povodom organizovana pored jezera u krugu fabrike FCA Srbija u Kragujevcu na kojoj je prisustvovalo 150 budućih đaka prvaka sa roditeljima, zaposlenim u FCA Srbija.

DSC_2303_resize

Veoma smo srećni što i ove godine imamo ovako veliki broj dece, koju ćemo obradovati poklonima za polazak u školu. Ovo su simbolični pokloni za sve buduće đake prvake, a FCA Srbija će i nadalje, kroz čitavo njihovo školovanje biti uz njih i podržavati ih, kao i nagrađivati njihove uspehe,“ rekao je g. Frančesko Ćanća (Francesco Ciancia), direktor fabrike FCA Srbija.

Ovom prilikom 150 dece zaposlenih u FCA Srbija, Magneti Marelli i FCA Services obradovano je poklonima koji se sastoje od ranca, pernice i sveske. U okviru programa dodele poklona decu je zabavljao animator, a jedan đak prvak izveo je recitaciju.

Ovaj događaj je samo još jedna u nizu aktivnosti kompanije FCA Srbija posvećenih deci zaposlenih. Svake godine FCA Srbija organizuje akciju „Leto u FCA“ sa raznovrsnim sadržajima za edukaciju i zabavu najmlađih, kao i dodelu FCA nagrada za najbolje srednjoškolce i studente.