Mercedes-Benz poseban paket besplatnog redovnog servisiranja Forte 5

Mercedes-Benz SCG za svoja pouzdana i ekonomična dostavna i kombi vozila: Vito, Sprinter i Citan ima u ponudi poseban paket besplatnog redovnog servisiranja, Forte 5 koji je pripremljen u toku specijalne prodajne akcije za ograničeni broj vozila sa lagera. Paket pruža redovan i besplatan servis i besprekorno održavanje u skladu sa predviđenim servisnim intervalima.

Na Mercedes-Benz dostavna i kombi vozila možete potpuno da se pouzdate. Standarde visokog kvaliteta koji se očekuju opravdavaju i pri najvećim radnim opterećenjima zahvaljujući svojim beskompromisnim performansama i neverovatnoj robusnosti.

Visoki standardi kvaliteta i pouzdana vrednost kod naknadne prodaje polovnih Mercedes-Benz dostavnih i kombi vozila, kao i prava remek dela od motora, doprinose njihovoj reputaciji efikasnih vozila.

Tokom prodajne akcije za vozila sa lagera ili u Mercedes-Benz salonima širom prodajne mreže u Srbiji novog Mercedes-Benz dostavnog ili kombi vozila uz poseban paket Forte 5   uključeno je 5 godina besplatnog redovnog servisiranja za kupljena vozila.

mercedes-vans

Forte 5 se odnosi na zamenu svih ulja, tečnosti i prečistača, podmazivanje i proveru kompletnog vozila, na pređenih 100.000 km (za Vito i Citan) ili do 150.000km (za Sprinter) u skladu sa preporukama proizvođača i predviđenim servisnim intervalima.

Forte 5 važi u svakom ovlašćenom Mercedes-Benz servisu u Srbiji i u Crnoj Gori. Forte 5 ne uključuje besplatnu zamenu potrošnih delova (npr. kočne pločice, obloge, diskove, metlice brisača, akumulatore, tečnost za brisače) čije stanje zavisi od načina eksploatacije motornog vozila.

Ova ponuda važi u periodu trajanja akcije za sva Mercedes-Benz dostavna i kombi vozila sa lagera ili do isteka zaliha.

Share Button