PEUGEOT I ROLAND GARROS : PARTNERSTVO DUGO 30 GODINA!

Saradnja između Peugeot-a i Francuskog teniskog saveza započeta je sada već davne 1984. godine, pre tačno 30 godina.  Turnir Roland Garros se održava od 25. maja do 8. juna, a Peugeot, kao partner i zvanični prevoznik igrača obezbedio je flotu od 200 automobila kako bi prevoz igrača i  VIP publike u toku tih petnaest dana  bio što komforniji i bezbedniji.

Peugeot svake godine predstavlja deo game specijalne serije Roland Garros . Prvi put  je 1989. godine, lansirano dva vozila sa potpisom Roland Garros , i to su bili modeli Peugeot 205  i  405, koji su najbolje oslikavali imidž turnira. Ovogodišnji predstavnici tog partnerstva su dva modela,  proizvedena u Evropi i  dostupna na većini svetskih tržišta, Peugeot 208 i Peugeot 308 CC. Takođe, napravljene su i Roland Garros  serije električnog bicikla AE21 i Metropolisa – skutera na tri točka.PEUG_RG_30ANS_Q

Peugeot je brend koji vrlo vodi računa o očuvanju životne sredine i da bi se još više skrenula pažnja na pitanje ekologije, Peugeot je za potrebe Roland Garros-a, upravo stavio na raspolaganje vozila sa efikasnim motorima koji smanjuju potrošnju goriva i emisiju CO2. Ove godine, to su modeli  Peugeot 3008 Hybrid3, 508 RXH, 2008, 5008, iOn, RCZ, 308 I 308SW, kao i nove 208-ice u specijalnoj seriji Roland Garros, ali i Expert Tepee osmišljen za kolektivni transport.

Program „Road to Roland Garros“ , koji je 2013. pratilo skoro 111 milona gledalaca, prati vožnju najvećih internacionalnih igrača u Peugeot automobilima od  njihovog hotela do ulaska na teren. To je pogodan trenutak da još bolje upoznate igrače na neki drugačiji način kroz program koji vodi poznati glumac Gijom Dolmas. Ove godine ovaj program  dobija i muzičku podlogu. Da li Vas zanima kako će reagovati Novak Đoković ili David Ferer kada im se u vožnji iznenada pridruži Adrian Villanova, poznati pariski DJ?

Sve to možete prati na novoj muzičkoj platformi Peugeot brenda : www.peugeotmusic.com