Nova sezona Formule 1 i MOTO GP eksluzivno na kanalima Sport kluba

Sport klub i ove godine ima ekskluzivno pravo na direktne prenose Formule 1, pa će ljubitelji ovog sporta moći da vide sve trke, ali i treninge i kvalifikacije do kraja sezone. Pored najboljih komentatora, uz gledaoce će tokom direktnih prenosa biti i stručnjaci i poznavaoci automobilskog sporta. Naredna trka šampionata F1 voziće se 30. marta na Sepangu u Maleziji, uz direktan prenos na Sport Klubu.Australian Grand Prix 2014

Kao i do sada, sezona je otvorena u Australiji, na stazi “Albert Park” u Melburnu. Na ovoj stazi slavio je vozač Mercedesa Niko Rozberg, diskvalifikacijom Rikarda drugo mesto osvojio je Kevin Magnusen iz Meklarena, a na podijum je stigao njegov kolega iz tima Dženson Baton.

“Moj bolid je bio veoma brz, jedva čekam narednu trku u Maleziji 30. marta. Motor je bio odličan, sve je radilo perfektno , objasnio je Rozberg koji je imao mnogo više razloga za zadovoljstvo od timskog kolege Luisa Hamiltona koji je odustao u uvodnim krugovima. Razlog je bio kvar na cilindru.

“Oporavićemo se. Bilo je ovo samo malo štucanje, ima još da se vozi. Trenutno, nisam zabrinut”, izjavio je Hamilton.motogp marquez

Pored eksluzivnih prenosa Formule 1, na kanalima Sport kluba, nova sezona Moto GP šampionata, u kojoj Markez braniti šampionsku titulu, počela je 23. marta 2014. godine.

Sport klub u svom sastavu ima sedam kanala i emituje program u svim zemljama bivše SFRJ i vlasnik je prava na sve utakmice Evrolige, NBA, Formule 1, Moto GP, kompletne teniske ATP i WTA ponude koja uključuje i sve mečeve Wimbledona, FA kupa i brojnih fudbalskih liga.