Brend Lancia na salonu automobila u Ženevi 2014.

Lancia je odabrala Ženevu kao scenu za debi kolekcije Ypsilon Elefantino ’14. Počev od marta meseca, Elefantino će biti dostupan u tri boje karoserije (Kaki Grey, Zaffito Blue i Carrara Grey) u kombinaciji sa tri uzbudljive nijanse – „Lime“, „Watermelon“ i „Coconut“.

Tri nove boje naglašavaju značku „Elefantino“ na zadnjim vratima, značku „Y“ felnama i na bočnim stubovima karoserije. Mogu se odabrati dva tipa finih završnih radova za ukrasnu masku, oplate retrovizora i ratkapnama – sjajno crni i mat sivi.

Novi Lancia Ypsilon Elefantino ’14 dolazi sa šest paketa prilagođavanja u skladu sa poslednjim modnim trendovima, dva za svaku od tri boje. Posebne grafike su dostupne za bočne stubove karoserije i poklopce glavčine – „Camouflage“ za verziju Lime, „Animalier“ za verziju Watermelon i „Pois“ za verziju Coconut – pored drugog kompleta za prilagođavanje „Colour Touch“ koji obuhvata oplate retrovizora i ratkapne obojene u žuto za Lime, crveno za Watermelon i belo za Coconut.140303_Lancia-Ypsilon-Elefantino-14_02

Upečatljivi novi enterijeri Urban Chic donose nove materijale ukrašene šavovima i logotipom Ypsilon, koji se slažu sa bojama eksterijera, pored novih sjajno crnih ili mat sivih finih radova na kontrolnoj tabli i tablama vrata. Boja je više od estetskog izraza za Ypsilon: ona je ključni deo filosofije proizvoda zasnovane na eleganciji, glamuru, ličnosti i mnoštvu ideja za prilagođavanje. Opcije za prilagođavanje proizvoda, koje su od samog početka bile dobro primljene kod mladih, dinamičkih vozača i koje su pozitivno uticale na rezultate brenda u 2013. godini, još više su proširene. Biće prikazane tri varijante novog Elefantino ’14 – „Lime“, „Watermelon“ i „Coconut“ – opremljene sa motorom od 69 KS 1,2 na benzin.

I koncept-auto Ypsilon Elle prošetaće se ponosno na švajcarskoj pisti. Model je čist primer vrhunske izrade, upotrebe materijala vrhunskog kvaliteta inspirisanih svetom mode i jedinstvenim, prefinjenim farbanjem. Ovo nije samo izražavanje stila, ovo je premijera nekih opcija koje će okarakterisati novu Ypsilon Elle posebnu seriju, koja bi trebalo da bude lansirana posle leta.

Prikazujući Elle logo na luku točka, ekskluzivni izložbeni automobil kombinuje sofisticiranu dvobojnu Cipria GLAM / Pearlescent Black karoseriju sa kožom vrhunskog kvaliteta i šagrin efektom (koža visokog kvaliteta koju karakteriše prirodno biserna tekstura) alkantara tapaciranje koje se slaže sa farbanjem eksterijera. Elektro zavarena Elle ilustracija na naslonima sedišta doprinosi ukupnoj eleganciji. Primer na ekranu je opremljen sa motorm od 95 konjskih snaga 1,3 MultiJet II na turbo dizel i ima automatsku kontrolu klime, električne retrovizore na vratima, ESC, CD MP3 radio, sistem Blue&Me sa kontrolama na volanu i kožnu opciju za volan i menjač.140303_Showcar-Lancia-Ypsilon-Elle

Auto salon u Ženevi je i prilika da se izbliza pogleda kolekcija proizvoda posebno dizajniranih za Lancia Ypsilon Elefantino. Ekskluzivni dodaci koje je napravio Mopar®, divizija Grupe za delove i usluge, i brigu o kupcima, biće prikazani na posebnom delu štanda. Ti proizvodi uključuju naočare Italia Independent – jedinstveno izdanje za Ypsilon Elefantino – i asortiman drugih vrhunski proizvedenih proizvoda koji potpuno izražavaju koncept jedinstvenog stila života koji može da zadovolji i najzahtevnije kupce pružajući jedinstveno iskustvo.

Posetioci salona su okruženi atmosferom punom vizuelnih efekata i biće privučeni zavodljivim svetom mode, oblasti u kojoj se Lancia nedavno ponovo pojavila otvorivši Lanca Fashion Apartment u Milanu, dom jedine evropske biblioteke o istoriji mode. Biblioteka Fashion Apartment, koja sadrži više of 50 hiljada tomova i publikacija, predstavlja tačku fokusa stilista, dizajnera i mladih studenata širom sveta.

Sa svojom vokacijom modernog gradskog automobila, Ypsilon je sigurno savršeni izaslanik ovog novog doma mode koji se nalazi u centru Milana zato što je ambasador cilja koji se stalno fokusira na istraživanje novih trendova i raspoloženja. Ovaj stav je dobro izražen na salonu automobila sugestivnim paketima za prilagođavanje sa osvežavajućim imenima koji su dizajnirani za Ypsilon – „Lime“, „Watermelon“ i „Coconut“.