Hyundai Santa Fe osvojio nagradu za najbolji porodični automobil

Hyundai Santa Fe proglašen je za najbolji porodični automobil u 2014. godini. Ovu prestižnu nagradu dodelio je poznati automobilski web sajt cars.com na osnovu više kriterijuma, između ostalog i nagrada koje je Santa Fe osvojio u toku prethodne godine.

Na spisku su: “Top Safety Pick 2013” [IIHS], “Carbuyer Car of the Year 2014” [Carbuyer, UK], “Best SUV over A$40,000” [ABC], “Euro NCAP’s Best in Class Cars of 2012” [Euro NCAP], “2013 Best Compact CUV” [NWAPA].santa-fe-hyundai-2013-gallery-ext-1920x1200-01.Urednici sajta cars.com napisali su: “Sa mnogo high-tech i luksuzne opreme po veoma konkurentnoj ceni, bilo bi teško da jedna štedljiva porodica koja zna da ceni tehnološki napredak zaobiđe Hyundai Santa Fe.” Posebno su pohvalili veliki panoramski stakleni krov koji, prema njihovim rečima, izaziva posebno zadovoljsvo kod putnika koji se voze na zadnjoj klupi bez obzira da li su pitanju deca ili odrasli.

santa-fe-hyundai-2013-gallery-ext-1920x1200-03

Cars.com je nedavno proglašen za “Najbolje iskustvo za korisnika” od strane vodeće svetske kompanije za istraživanje upotrebe Interneta Keinote Sistems. Cars.com je online destinacija za kupce automobila koja nudi informacije koje dolaze i od potrošača i od stručnjaka, kako bi pomogle kupcima da formiraju mišljenje o tome šta da kupe i koliko da plate za automobil.