Ivana Maksimović, olimpijska vicešampionka iz streljaštva, svečano otkrila najnoviji model, FIAT 500L Trekking, a otvaranju letnje sezone prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti

Leto na Galetu je zvanično počelo. Tematski vikendi do kraja leta, veliki broj aktivnosti, promocija automobila koje potpisuje kompanija Fiat Automobili Srbija, VIP korner, sportisti, poznate ličnosti obeležiće letnju sezonu na otvorenim bazenima Sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“.

Promocija je protekla u predstavljanju najnovijeg FIAT 500L Trekking modela, koji je svečano otkrila svim posetiocima Ivana Maksimović, osvajačica srebrne medalje na Igrama u Londonu. Jun će biti u znaku ovog modela, koji je danas imao i svoju premijeru.

„Volim automobile, udobnu vožnju i drago mi je što sam mogla zvanično i da skinem zavesu sa novog FIAT 500L Trekking modela. Leto na Galetu će svim posetiocima osigurati lepo i zanimljivo leto, a zahvaljujem se i kompaniji Fiat Automobili Srbija što podrškom ovakvih aktivnosti utiče na povećanje fizičke aktivnosti u današnje vreme kada je potrebno da se sve više dece bavi sportom i dolazi na bazen“, rekla je Ivana Maksimović, olimpijska vicešampionka u streljaštvu.

500l-01

FAS prepoznaje značaj ovakvih manifestacija koje na prvom mestu promovišu sport, zdrav život i zabavu. Zbog svega toga su i prva kompanija koje su podržale Olimpijski komitet Srbije u novom olimpijskom ciklusu.

Drago nam je što aktivno možemo da podržimo sportiste i da budemo deo stvaranja novih talenata i pretvaranja naših sportista u još veće šampione. Oni se trude da budu pripremljeni za svaki izazov, izgledaju moćno na terenu kao i naš novi model, koji je uvek spreman za sve puteve. Radujemo se što će posetioci svakog meseca moći da vide jedan naš model do kraja leta i što ćemo zajedno biti tu da im ponudimo dobru zabavu i zdravu fizičku aktivnost, rekao je Boris Čučković, marketing menadžer kompanije.

Leto na Galetu trajaće do kraja avgusta, a posle FIAT 500L Trekking modela, posetioci će u julu moći da se upoznaju sa gamom vozila iz programa Jeep, dok će avgust mesec obeležiti brend Alfa Romeo.

Model FIAT 500L Trekking prilagođen je svim vrstama puteva, sa specijalnom opremom i sistemom kontrole vuče kao standardnim dodatkom za pobiljšanje performansi na teškom, klizavom putu. Uklopljeni su posebni standardni branici koji doprinose utisku veličine, zaštitni štit koji čini da izgleda još agresivnije i dinamičnije, a visina mu obezbeđuje da se bolje suočava sa teškim terenima. Nudi se u dva izdanja benzinskih motora (95 ks 1,4 16v i 105 ks 0,9 TwinAir Turbo) i dva dizel motora (105ks 1,6 Multijet II i 85ks 1.3 MultiJet II).

500l-02

Sve verzije novog Trekking modela dolaze u paketu sa visokovrednim karakteristikama. Takođe, uz opremu 500L Pop Star vozila, Trekking kombinuje standardne  odlike kao što je automatski sistem kontrole klime, električni zadnji prozori, svetla za maglu, sistem Traction+, CD/MP3 U Connect radio sa ekranom osetljivim na dodir, automatski farovi i senzori za kišu.

Share Button