Hyundai te vodi u Rim!

Vikend za nama prošao je u znaku fudbala i sportskog, takmičarskog duha, zahvaljujući Hyundai nagradnoj igri „Hyundai te vodi u Rim“ kojim Hyundai Motor Company globalno promoviše sponzorstvo najvećih evropskih fudbalskih timova Atletico Madrid, Chelsea, Roma, Hertha, Olympique Lyonnais.

Naime, svi oni koji su 2.i 3. marta posetili Šoping centar Ušće mogli su da se slikaju pored Hyundai automobila i da svoju sliku podele na Facebooku i Instagramu. Tako su stekli pravo da učestvuju u kvizu, u kome su pitanja vezana za fudbalske klubove, koje sponzoriše Hyundai. Prva nagrada je – odlazak u Rim na utakmicu Roma – Juventus za 2 dobitnika, 4 osobe 12. maja 2019, u organizaciji Hyundai –ja i dodeljuje se prema poznavanju fudbala i broju lajkova na društvenim mrežama, a dobitnike očekuje još 50 originalnih dresova i 100 lopti njihovih omiljenih klubova.

Nasmejana lica, telefoni podešeni za slikanje, žamor, drugarska pomoć od strane pratilaca takmičara samo su deo atmosfere koja zaista liči na pravo zagrevanje pred veliki meč Serije A, a koja je ove nedelje bila u Ušću. Nagradna igra se nastavlja u Hyundai ovlašćenim centrima širom Srbije, a učesnici mogu staviti na probu svoje poznavanje fudbala i na Sajmu autimobila od 22. do 31. marta. Igra traje do 5. aprila, kada se objavljuje rang lista dobitnika svih nagrada osim prve. Samo onaj čije nasmejano lice bude dobilo najviše lajkova na društvenim mrežama moći će da se raduje, navija i oseti posebnu atmosferu i žar navijanja jednog od najposećenijih fudbalskih mečeva Serije A, Rim – Juventus, dok su druga nagrada – fudbalski dres omiljenog kluba (jednog od onih koje sponzoriše Hyundai) i treća – fudbalska lopta.

Podršku ovoj nagradnoj igri, širenju fer pleja za koji se Hyundai zalaže globalno, pruža i promoter Hyundai-ja za Srbiju poznati glumac Vojin Ćetković. Interesovanje za nagradnu igru, sudeći po ovom prvom vikendu je odlično, a organizatori su jasni u poruci koju šalju – Oseti strast i lepotu fudbala i učestvuj u nagradnoj igri – “Hyundai te vodi u Rim!”