OPEL – Otvorene knjige porudžbina za specijalnu ediciju Opelovih modela ,,120 godina’’

Opel će proslaviti 120 godina proizvodnje automobila u 2019. i istovremeno 120 godina inovativnih tehnologija koje je proizvođač učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela ,,Budućnost pripada svima’’. Kako bi proslavio ovu godišnjicu sa svojim klijentima kako dolikuje, Opel je pokrenuo specijalne edicije ,,120 godina’’. Putnički automobili kao što su ADAM, KARL i Corsa, bestseler Astra, sportska SUV porodica koju čine Crossland X, Mokka X i Grandland X, sve do kompaktnog vana Zafira i luksuzne Insignije biće dostupni u specijalnoj ediciji ,,120 godina’’ i na taj način ponuditi mnoštvo najsavremenijih tehnologija zajedno sa novim rešenjima koja se tiču dizajna i komfora u standardnoj opremi po privlačnim uslovima. Knjige porudžbina za modele iz specijalne edicije ,,120 godina’’ su sada otvorene.

,,Opel demokratizuje mobilnost već 120 godina. U našim automobilima, mi nudimo tehnologije koje kreiraju trendove i funkcije koje su pristupačne za sve grupe kupaca. Ovo je ono za šta se mi zalažemo! I baš zbog toga nudimo specijalnu ediciju ,,120 godina’’ kao paket opreme za toliko naših modela kako bi obeležili početak naše godišnjice,’’ rekao je Xavier Duchemin, generalni direktor prodaje, postprodaje i marketinga. Ova specijalna edicija se nalazi tačno iznad ,,Edition’’ paketa opreme, i u zavisnosti od modela, uključuje sisteme asistencije kao što su Park assist ili tempomat kao standard. Funkcije kao što su grejanje sedišta, grejanje volana i podne obloge od velura povećavaju nivo komfora. Modeli iz edicije ,,120 godina’’ postaju upadljivi za oko sa elegantnim aluminijumskim točkovima, elementima od hroma, pragovima na vratima na kojima je ispisano Opel i naravno logom ,,120 godina’’. I sve je ovo dostupno po atraktivnim cenama.

Primer Opel Astra: Kompaktni Opelov bestseler već nudi mnoge sisteme asistencije poput pomoći pri polasku na uzbrdici i tempomata kao standard u svojoj osnovnoj verziji. Klima i Quickheat sistem grejanja su takođe tu. Prednja svetla za maglu i pomoć vozaču pri parkiranju unazad su dodati kao standardna oprema u ,,120 godina’’ varijanti. Grejanje prednjih sedišta i grejanje volana zajedno za Sight paketom koji obuhvata senzor za kišu, automatsko uključivanje svetala sa detekcijom tunela i elektrohromatskim unutrašnjim retrovizorom omogućava prijatnu temperaturu i veći nivo bezbednosti tokom hladnih i vlažnih dana. Pored toga, vozači i putnici modela Astra sa 5 vrata i Sports Tourer mogu da se oslone na izvrsnu povezanost i zabavu zahvaljujući R 4.0 IntelliLink infotainment sistemu sa sedmoinčnim ekranom u boji osetljivim na dodir koji je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto sistemima. Pragovi vrata na kojima je ispisano Opel, aluminijumski točkovi od 17 inča i logo ,,120 godina’’ istog trenutka identifikuju Astru kao model iz specijalne edicije.

Opel Crossland X ,,120 godina’’ dolazi sa istim funkcijama u unutrašnjosti kao i Astra. Uz to, SUV, koji je uspešno lansiran prošle godine, donosi i ThermaTec grejanje vetrobranskog stakla za jasan pregled tokom hladnih dana. LED ambijentalno osvetljenje u centralnoj konzoli i vratima uvećava pozitivnu atmosferu u mraku. Spolja, Crossland X ,,120 godina’’ sija sa B stubovima u crnoj boji visokog sjaja, hromiranim lajsnama na krovu, prednjim i zadnjim srebrnim podlogama za zaštitu podvozja i aluminijumskim felnama u boji antracita sa dizajnom od 4 dvostruka kraka.