Porodični dan u Hyundai salonima

BEOGRAD, 29. septembar 2018U Hyundai centru na Novom Beogradu održan tradicionalan događaj posvećen vernim kupcima pod nazivom „Porodični dan“

Akcije ”Porodični dan”, posvećena je porodičnom okupljanju uz zabavni program i upoznavanje sa aktuelnim Hyundai modelima putem testnih vožnji, već par godina za redom.  Akcija je zamišljena kao mogućnost da Hyundaii kupci, i oni koji to žele da postanu, testiraju automobile u prijatnom okruženju.

Predstavljeni su novi modeli Santa Fe, Tucson i i20.Vlasnicima automobila, ponuđena je zamena vozila po principu “staro za novo” pod najpovoljnijim uslovima.Posetioci su dobili mogućnost da ostvare dodatan popust prilikom kupovine vozila sa određenim rokom važenja.Za najmlađe je obezbeđen zabavni program koji su osmislili animatori.

Porodični dan je organizovan u toku septembra 2018. u Sremskoj Mitrovici, na centralnom trgu, u Aviv park u Pančevu i na platou ispred Hyundai centra na Novom Beogradu.  Porodični dan će u oktobru biti organizovan na atraktivnim lokacijama širom Srbije, u Novom Sadu, Požarevcu, Valjevu, Lazarevcu i drugim gradovima.