Čudo na Topčideru! Predstavljanje novog VW Touarega

U živopisnom, stenovitom ambijentu Topčidera sinoć se dogodilo čudo. Volkswagen je kroz tematsko veče predstavio perjanicu u svojoj SUV ponudi  ̶  novi Touareg. Ekspresivni dizajn enterijera, izuzetna funkcionalnost i atraktivna spoljašnost samo su neki od aduta zvezde ove večeri. Sa inovativnim sistemima asistencija novi Touareg postavlja novi standard u vožnji.

Posetioci ovog događaja prisustvovali su impresivnoj audio-vizuelnoj projekciji  gde su se čak i brda obrušavala, a koja ih je sprovela kroz epohe i razvoj najsavremenije tehnologije od pećinskih crteža, preko prvog točka, do digitalnih inovacija iz Volkswagen-a. Nakon projekcije, usledilo je iznenađenje  ̶  otkrivanje treće generacije Touarega uz impozantne specijalne efekte. Novi Touareg pozdravljen je gromoglasnim aplauzom, a publika ni jednog trenutka nije skrivala oduševljenje.

Dvorište „Topčiderca“, ušuškano u stenovitu tminu, predstavljalo je autentično okruženje ovog modela. Međutim, kako je Touareg namenjen i urbanoj vožnji, jedan auto je stigao pred publiku pravo iz „gradske vreve“.

Zvanicama se obratio generalni direktor kompanije Porsche Srbija i Crna Gora, Miloš Vujanović:

„SUV segment, kome Touareg pripada, najbrže je rastući segment na globalnom tržištu automobila za koji se smatra da će do 2023. godine dostići duplo veći volumen prodaje na većini tržišta na svetu. Volkswagen je tu tendenciju prepoznao i još jednom dokazao da je sa pravom stigao na vrh premijum klase SUV segmenta vozilom bez premca.“

Na govor Miloša Vujanovića nadovezao se direktor marke Volkswagen, Milan Lazić. „U ovo vozilo su inženjeri iz Volfsburga implementirali i sproveli sve što znaju, sve što vole i čemu teže. Uspeli su da na revolucionaran način spoje nove i unapređene sisteme asistencija u vožnji, infotainment buduće generacije i vanvremenski snažan i dominantan dizajn. Zato je Novi Touareg mnogo više nego bilo koji model Volkswagena do sada.“, istakao je Lazić.

Specijalni gosti na promociji su bili partneri iz Atletskog saveza Srbije, kao i predsednici svetske atletske asocijacije gospodin Coe, evropske gospodin Hansen i balkanske gospodin Karamarinov.

Događaju su prisustvovali Milena Vasić, Željko Vasić, Slavko Beleslin, Bata Spasojević, Zvonko Marković i mnogi drugi.

Na kraju večeri, usledio je spektakularan nastup Vasil Hadžimanov benda i njihov poznat etno-jazz zvuk, a zvanice su imale priliku da uživaju u posluženju i koktelu.