Шампионска трка са Душаном Борковићем

На Аутокомерц картинг центру  у Београду наш најбољи аутомобилиста и возач НИС Петрол тима, Душан Борковић, одмерио је снаге са својим верним навијачима и љубитељима овог атрактивног спорта, који су дали све од себе да Борковића бар једном виде у ретровизору својих аутомобила.

У оквиру пројекта „Сви смо један тим“, компанија НИС изненадила је и наградила своје потрошаче шампионском картинг трком са Душаном Борковићем. Свима онима који су желели да окушају срећу у овој несвакидашњој трци или осете „укус“ победе, Facebook наградни конкурс компаније НИС под називом „Изађи на црту шампиону“ пружио је ту јединствену прилику. Сваки потрошач старији од 18 година, који је у периоду од 10. до 17. августа купио 25 или више литара горива на одабраним НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама у Србији постао је један од 14 потенцијалних добитника. Објављивањем садржаја у виду коментара зашто баш ја треба да „изађем на црту шампиону“ и слањем фотографије фискалног рачуна на предвиђеној објави Facebook странице „Са нама на путу“ компаније НИС, услови конкурса су испуњени.

Своју дозу авантуре, прилику да упознају шампиона и учествују у трци на Аутокомерц картинг центру, добило је 14 највернијих и „најватренијих“ навијача нашег шампиона, са којима дели исту страст према брзини и чији је заједнички именитељ „бензин у крви“.

Шест првопласираних учесника из две квалификационе трке добило је своју шансу у великом финалу. Чак и за оне који нису успели да се пласирају даље, организовано је мини финале, како нико не би остао ускраћен за трку са Борковићем.

Након узбудљивог великог финала, извршено је проглашење победника и подела пехара и захвалница свим учесницима. Неки од њих су испунили своје снове,  други снове своје деце, трећи открили дуго скриване таленте, али су сви добили прилику да осете са колико емоција и поноса шампиони подижу пехар и шта значи остварити свој сан.

„Драго ми је што је ово дружење дошло баш после успешног викенда у Холандији на којем сам поново изборио водећу позицију у шампионату. За овакве подухвате неопходна је  подршка спонзора, али и фанова. Ова фантастична акција коју је НИС организовао управо је спојила два важна стуба моје подршке, компанију НИС која је уз мене од почетка моје међународне каријере и фанове који су ту и када ређам победе, али и онда када не иде баш најбоље. Данашње дружење за мене је било велико задовољство и  извор позитивне енергије која ми је неопходна пред саму завршницу ТЦР Европа шампионата. Остала су још два тркачка викенда, у Монци и Барселони, на којима ћу дати све од себе да сачувам чеону позицију и освојим још једну титулу шампиона Европе. Хвала компанији НИС и мојим фановима на досадашњој огромној подршци, а ја ћу учинити све да вратим захвалност оним што најбоље радим – победама на стази“, изјавио је наш шампион, Душан Борковић.